Tgrt Haber
16 Şubat 2015 17:14

Selçuk Öztürk'ten istifa resti

Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, diğer Anadolu takımlarına verilen desteğin Elazığspor’a verilmesi halinde başarılı olabileceklerini, aksi takdirde Ümit Özat ile birlikte istifa edeceklerini söyledi.

Selçuk Öztürk'ten istifa resti
selçuk,

Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, kulüp binasında basın toplantısı düzenleyerek takım hakkında bilgiler verdi. Amaçlarının sezon başından itibaren takımı ligde tutmak olduğunu ve bu doğrultuda çalışmalar yaptıklarına vurgu yapan Öztürk, kısa süren kamp döneminin ardından ikinci yarıya başladıklarını ama buna rağmen takımın 24 puan toplamayı başardığını kaydetti. Öztürk, diğer Anadolu kulüplerine verilen desteği görmediklerini ifade ederek, "Diğer Anadolu kulüplerimize, şehirlerimize verilen destekler tarafımıza da verilmiş olsa zaten Elazığspor’un bütün borçlarını bitirmiş olurduk. Bundan sonra birlik beraberlik içinde bunu yapmak, borçları bitirip Elazığspor’u daha sağlam temeller üzerine oturtmak istiyoruz. Bize gereken destek verilsin, biz eğer önümüzdeki sezon Elazığspor’u Ümit Özat hocamızla birlikte en kötü şartlarda play-off oynatmazsak zaten ikimiz de istifa eder bırakırız bu işi" diye konuştu. Takımdan gönderilen yardımcı antrenörlerle ilgili sorulan bir soru üzerine Öztürk, teknik heyetteki kadro fazlalığı nedeniyle böyle bir karar alındığını, altyapıyı da önemsedikleri için fazla olan hocaları buraya kaydırdıklarını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...