Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 May 2019 17:05

Seleznov geri dönüyor

Akhisarspor ile yollarını ayırdıktan sonra İspanya’nın Malaga takımına transfer olan Yevhen Seleznov, yeni takımında hiç başarılı olamayınca kendisine yine yol göründü.

Seleznov geri dönüyor
seleznov,,spor,

Malaga formasıyla İspanya 2. Ligi’nde 12 maçta forma giyen deneyimli forvet bu maçlarda ne gol atabildi, ne de asist yapabildi. Futbolcu konusunda temkinli davranan ve sezon sonuna kadar sözleşme yapan İspanyol ekibinin, performansından memnun kalmadığı oyuncu ile sezon sonunda yolları ayıracağı belirtildi. 
 
İspanya ikinci liginde sezon gelecek ay tamamlanacak. Ukrayna basınına göre Seleznov yola Malaga kulübünde devam etmeyecek ve ülkesine dönecek. Futbolcunun daha önce de formasını giydiği Dnipro takımına dönmesinin yüksek ihtimal olduğuna yönelik satırlar dikkat çekti. 
 
Süper Lig’de sergilediği başarılı performansla bir dönem Galatasaray’ın da dikkatini çeken Seleznov, Akhisarspor’da 33 maçta 14 gol atarken, Karabükspor formasıyla da 8 gol kaydetmişti. Malaga'da son maçlarda kadroya da giremiyordu. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...