Tgrt Haber
10 Şubat 2014 22:46

Semih abluka altında, menajeri konuştu

Galatasaray'ın genç ve başarılı savunma oyuncusu Semih Kaya ile, Serie A ekiplerinden Napoli ilgileniyor.

Semih abluka altında, menajeri konuştu
Semih Kaya, başarılı performansı, Galatasaray

Galatasaray ve milli takımın en önemli isimlerinden biri olan Semih Kaya, başarılı performansı ile Avrupa'da da gündem olmaya başladı. Önce Manchester United'ın Vidic boşluğunu onunla dolduracağı ifade edildi. Ardından oyuncunun menajeri İtalya'da Napoli'nin ilgisini açıkladı. Fatih Terim'in bir dakika bile düşünmeden A takıma aldığı ve görev verdiği Semih Kaya, Serie A takımlarından Napoli'nin radarına takıldı. Futbolcunun menajeri Güde Fazıl Özdemir, İtalyan basınına açıklamalarda bulundu. Oyuncusunu Avrupa'dan çok sayıda takımın izlediğini bildiğini belirten Fazıl öÖzdemir, Napoli'nin de İtalya'dan ilgi gösteren takım olduğunu belirtti.
DEĞERİ GİTTİKÇE ARTIYOR
Manchester United ve Napoli'nin ilgilendiği resmileşen Semih Kaya'nın Galatasaray ile 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Transfermarkt değerlerine göre Semih, 8,5 milyon euroluk bonservis bedeliyle Süper Lig'in en pahalı yerli defans futbolcusu konumunda bulunuyor. Ayrıca bir teklif gelmesi halinde Galatasaray'ın Semih'i 15 milyon Euro'dan aşağıya bir transfer bedeli almadan bırakmasına imkansız gözüyle bakılıyor. Semih'in hem üçlü hem de dörtlü savunmayla oynamaya alışık olduğunu belirten Fazıl Özdemir, Mancini'nin de oyuncusu hakkında en özel görüşlere sahip olduğunu sözlerine ekledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...