Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Şubat 2015 19:16

Şenol Güneş, 'Galibiyetin mimarı taraftardır'

Ziraat Türkiye Kupası son 16'da İstanbul Başakşehir'i penaltılarda eleyen Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, maçtan sonra açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş, 'Galibiyetin mimarı taraftardır'
şenol güneş,

Şenol Güneş şöyle konuştu: "Maça sıkıntılı başladık. Bu maç için taraftara çok teşekkür ediyorum. Soğuk havada bizi yalnız bırakmadılar. Bugünkü başarının mimarı taraftardır. Bizi galibiyete ittiler. Kompakt bir takıma karşı 120 dakika oynadık. Başakşehir bizden iki gün önce maç yapmıştı ve dinlenip geldiler. Maç öncesinde Volkan Şen belinden sakattı. Tam onu değiştirmeyi düşünürken Emre Taşdemir sakatlandı. Şans ve beceri bizim yanımızdaydı. Özellikle Harun'un becerisi ön plana çıktı. Pazar, çarşamba, pazar günleri oynamak zorunda kalıyoruz. Bu tempoya alışmalıyız. İnşallah bu galibiyet Beşiktaş maçı için bize moral katkısı yapar. Emre Taşdemir'in sakatlığı ciddi. Volkan yok. Fernandao, Şamil ve Şener'in darbelere bağlı sakatlıkları oluştu. Sıkıntıları çok. Bizim açımızdan tahribatı yüksek bir maç oldu"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...