Tgrt Haber
08 Eylül 2021 07:50

Hollanda mağlubiyeti sonrası Şenol Güneş iki ismi hedef aldı

Hollanda’dan tarihî bir fark yedik ancak gündem farklıydı. 6-1’lik hezimet sonrası Şenol Güneş’in hedefinde iki isim vardı. Güneş’in “Düzen ve şeytanlık karışmış” sözleriyle Rıdvan Dilmen ve Ersin Düzen’i hedef aldığı yorumları yapıldı.

Hollanda mağlubiyeti sonrası Şenol Güneş iki ismi hedef aldı
şenol güneş,rıdvan dilmen,ersin düzen,hollanda,türkiye

A Milli Takım, Dünya Kupası Elemerli'den Hollanda'ya 6-1'lik tarihi bir skorla yenildi ancak maç sonrası gündem farklıydı. Tarihi hezimetin ardından Şenol Güneş’in hedefinde iki isim vardı. Millîlerin hocası direkt isim vermedi ama “Düzen ve şeytanlık karışmış. Düzen artık şeytanlık olmuş” dedi. Güneş’in bu sözleriyle Rıdvan Dilmen ve Ersin Düzen’i hedef aldığı yorumları yapıldı.

Hollanda mağlubiyeti sonrası Şenol Güneş iki ismi hedef aldı

Hollanda maçı bitti açıklamalarda “İçimizdeki İrlandalılar”ı hatırlatan açıklamalar vardı. A Millî Takımın hocası, kendisine yapılan eleştiriler konusunda isim vermedi ama kullandığı iki kelimede hedef çok belliydi. Şenol Hoca, “Düzen ve şeytanlık karışmış. Düzen artık şeytanlık olmuş. İyi sonuçlar alarak şeytani düzeni bozabilirdim” dedi. Ki Güneş’in bu sözleriyle yorumcu Rıdvan Dilmen ile TFF Başkanı Nihat Özdemir’in danışmanı Ersin Düzen’i hedef aldığı yorumları ağırlıktaydı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...