Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Ocak 2022 09:52

Beşiktaş ile anılan Şenol Güneş'in karesi paylaşıldı! Teknik ekip ve Dusko Tosic ile buluştu

Teknik Direktörlük görevi için adı Beşiktaş ile anılan Şenol Güneş teknik ekip ve Dusko Tosic ile yemekte bir araya geldi. Sosyal medyada Beşiktaş taraftarını heyecanlandıran kare paylaşıldı.

Beşiktaş ile anılan Şenol Güneş'in karesi paylaşıldı! Teknik ekip ve Dusko Tosic ile buluştu
Beşiktaş,Şenol Güneş,Tosic,Önder Karaveli

A Milli Futbol Takımı’ndan ayrılan Teknik Direktör Şenol Güneş, teknik ekibi ve Beşiktaş’ın eski futbolcusu Dusko Tosic ile yemekte bir araya geldi. Yemekte Güneş'in ekibinde görev yapan yardımcı antrenörler Eren Şafak, Şeref Çiçek ile siyah beyazlı takımın eski idari menajeri Ali Naibi ve Dusco Tosic de yer aldı.

Ayrıca kısa süre önce Beşiktaş'ta göreve başlayan kondisyoner Miguel Peiro da Şenol Güneş ve ekibinin görüşmesine katıldı. Dusko Tosic, Şenol Güneş ve teknik ekibin dahil olduğu fotoğrafı sosyal medyada paylaşınca Beşiktaş tarafı heyecanlandı.

Beşiktaş ile anılan Şenol Güneş'in karesi paylaşıldı! Teknik ekip ve Dusko Tosic ile buluştu

TESİSLERE YAKIN YERDEN EV TUTTU İDDİASI

Bu gelişmenin ardından Şenol Güneş tekrar Beşiktaş taraftarının gündemine geldi. Beşiktaş'ta adı teknik direktörlük için anılan Şenol Güneş'in, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ne yakın bir yerde ev aldığı da iddia edildi.

Yeni sezon için şimdiden hazırlıklara başlayan ve Önder Karaveli’yi takımın başında tutan Beşiktaş’ta genç yapılanmaya önem veriliyor. Kadronun yarısında tecrübeli yarısında genç oyuncuları parlatmak isteyen Beşiktaş’ta herhangi bir teknik direktörle anlaşılması halinde Önder Karaveli’ye farklı bir görev verileceği konuşuluyor. Önder Karaveli de geçtiğimiz günlerde Beşiktaş’ta çok gururlandığını ve ne görev verilirse yapmaya hazır olduğunu belirtmişti.

'ÇOK MUTLUYUM'

Önder Karaveli, "Ben bu göreve başlamadan önce de U-19 takımla mayıs ayına kadar sözleşmem vardı. Şimdi de mayıs ayına kadar sözleşmem var. Daha önce de söylediğim gibi ben bu konuları çok önemsemiyorum. Beşiktaş'ta hangi görev verilirse yaparım. İlerleyen zamanlarda bununla ilgili mutlaka açıklama yapılacaktır. Ben, Beşiktaş'ta olmaktan çok mutluyum." demişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...