Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Mart 2021 00:33 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 19:31

Serbest milli güreşçilerden 2 gümüş, 1 bronz madalya

Tokyo Olimpiyatları Avrupa Elemeleri'nde Süleyman Karadeniz ve Osman Göçen gümüş, Selahattin Kılıçsallayan ise bronz madalya kazandı.

Serbest milli güreşçilerden 2 gümüş, 1 bronz madalya
madalya,

Macaristan'da düzenlenen Tokyo Olimpiyatları Avrupa Elemeleri'nde serbest milli güreşçilerden Süleyman Karadeniz ve Osman Göçen gümüş, Selahattin Kılıçsallayan ise bronz madalya elde etti.

Türkiye Güreş Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, milli güreşçi Süleyman Karadeniz, 97 kilo finalinde karşılaştığı Belaruslu Aliaksandr Hushtyn'a 4-3 yenilerek gümüş madalyanın sahibi oldu.

86 kilo finalinde mindere çıkan Osman Göçen ise finalde yine Belarus'tan Ali Shabanau'ya 7-0 yenilerek gümüş madalya aldı.

Süleyman Karadeniz ve Osman Göçen, dün yarı final maçlarını kazanarak Tokyo Olimpiyatları'na katılma hakkını elde etmişti.

Serbest stil 65 kiloda ise milli güreşçi Selahattin Kılıçsallayan, bronz madalya maçında mindere çıktı. Selahattin Kılıçsallayan, Moldova'dan Maxim Sacultan'ı 5-3 mağlup ederek üçüncü oldu ve bronz madalya kazandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...