Tgrt Haber
30 Ocak 2019 20:59

Serdar Aziz, Fenerbahçe'ye imza attı!

Galatasaray'da Serdar Aziz'in sözleşmesi karşılıklı feshedildi. Serdar Aziz, G.Saray'la yaptığı görüşmenin ardından Fenerbahçe kulüp binasına gelerek Sarı-Lacivertlilerle 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Serdar Aziz, Fenerbahçe'ye imza attı!
galatasaray,serdar aziz

Galatasaray'da Fatih Terim tarafından kadro dışı bırakılan Serdar Aziz, Fenerbahçe ile anlaşmaya vardı.

Sarı-kırmızılılarla sancılı bir süreç karşılığında yollarını ayıran milli oyuncu, menajeri Haluk Canatar ile birlikte Fenerbahçe kulüp binasına geçti ve kendisini 3,5 yıllığına sarı-lacivertli takıma bağlayan sözleşmeye imza attı.

2.3 MİLYON EURO KARŞILIĞINDA FESİH

Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklamada "Profesyonel futbolcumuz Serdar Aziz ile Şirketimiz arasındaki sözleşme karşılıklı olarak sona erdirilmiştir. Buna göre oyuncu Şirketimize 2.300.000 Euro tutarındaki bedeli karşılıklı sona erdirme tazminatı olarak ödeyecektir." ifadelerine yer verildi.

4 GÜN ÖNCE SAĞLIK KONTROLLERİNDEN GEÇTİ

Fenerbahçe, bir süredir görüşmelerde bulunduğu Serdar Aziz'i 4 gün önce sağlık kontrollerinden de geçirdi. Tecrübeli oyuncu için Galatasaray ile görüşen Fenerbahçe, sarı-kırmızılıların alacaklarının üstüne 400 bin euro da bonservis bedeli talep etmesinin üzerine beklemeye geçmeye karar vermişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...