Tgrt Haber
26 Kasım 2016 02:09

Serdar Aziz'den itiraf! 'Fenerbahçe maçında...'

Galatasaray'ın sezon başında Bursaspor'dan transfer ettiği Serdar Aziz, eski takımına karşı oynadığı maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Serdar Aziz'den itiraf! 'Fenerbahçe maçında...'
serdar aziz,

Bursaspor maçını değerlendiren Serdar Aziz, "Bizim için önemli maçtı. benim açımdan da önemli yeri var. Bursaspor'da yıllarca oynadım bu kez rakip oldum. Bana bugüne kadar verdikleri için Bursaspor Kulübü'ne teşekkür ediyorum. Zor bir karşılaşmaydı. İyi oynadık, güzel gidiyor her şey, bundan sonra daha iyi olacak" dedi.

"FENERBAHÇE MAÇINDAKİ POZİSYONUM..."

Performansıyla ilgili konuşan Serdar Aziz, "Sakatlık sürecim uzun sürdü. Zor günler geçirdim. Bedensel değil zihinsel olarak zor günler geçirdim. Ailem ve eşim bana çok yardımcı oldu. Futbolcular uzun süreli sakatlıklarda psikolojik olarak yıpranıyor. Buraya büyük beklentiler içerisinde geldim. Fenerbahçe maçında iyi oynamadık. Benim de bir pozisyonum oldu. Uzun süre oynamadım bunun da normal olduğunu düşünüyorum. Taraftarımız ve kulübümüz bana inansın, Galatasaray'a daha fazla katkı sağlayacağım" diye konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...