Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Ekim 2021 18:44

Sergen Yalçın: "Bizi kimse tutamaz!"

Son dakika Beşiktaş spor haberi: Son şampiyon Beşiktaş, sakatlıklardan kurtulup tekrar zirveye kurulmak istiyor. Milli aranın ardından üst üste kritik karşılaşmalara çıkacak siyah-beyazlılarda teknik direktör Sergen Yalçın ve kurmayları sıkışık fikstürde oynanacak 6 müsabakayı masaya yatırdı. Deneyimli çalıştırıcı, şampiyonluk hedefiyle ilgili iddialı konuştu.

Sergen Yalçın: "Bizi kimse tutamaz!"
Beşiktaş,Sergen Yalçın

Yaşanan sakatlıklara rağmen zirvenin sadece 2 puan gerisinde bulunan Beşiktaş'ta zirve hesapları başladı. Milli ara sonrası çok zorlu bir fikstüre girmeye hazırlanan siyah-beyazlılarda teknik direktör Sergen Yalçın'ın kurmarlarıyla beraber 20 günde oynanacak 6 karşılaşmayı masaya yatırdığı öğrenildi. Tecrübeli hocanın iddialı ifadeler kullandığı belirlendi.

"BİZİM KİMSE TUTAMAZ!"

Takvim'in haberine göre, Sergen Yalçın'ın "Geçtiğimiz sezon ocak ayına zirvede girmemiz durumunda şampiyon olacağımızı herkese söylemiştim. Bu kez de benzer bir senaryo yaşıyoruz. Eğer bu zorlu fikstürü iyi bir şekilde aşarsak artık bizi kimse tutamaz" ifadesini kullandığı öğrenildi.

Milli aradan sonra Başakşehir deplasmanına çıkacak olan Beşiktaş ardından sırasıyla Sporting Lizbon, Galatasaray, Hatayspor (D), Sporting Lizbon (D) ve Trabzonspor ile karşılaşacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...