Tgrt Haber
14 Eylül 2014 20:06

Sergen Yalçın bombası! Süper Lig'e geri mi dönüyor?

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Spor Toto Süper Lig'de dün Bursaspor'a 2-1 yenildikleri maçın ardından teknik direktör Mustafa Kaplan'ı görevden almıştı.

Sergen Yalçın bombası! Süper Lig'e geri mi dönüyor?
sergen yalçın,gençlerbirliği,ilhan cavcav,süper lig,

Teknik direktör arayışlarına başlayan Başkan Cavcav, sezon başında Fenerbahçe'deki görevinden istifa eden Ersun Yanal'a teklif götürdü.Ersun Yanal'ın Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'a bu sene takım çalıştırmak istemediğini belirtip "Hayır" yanıtını verdiği bildirildi. Bu olumsuz gelişme üzerine Cavcav, rotayı Sergen Yalçın'a çevirdi.
Sergen Yalçın Ankara'ya davet edildi
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre kulüp başkanı İlhan Cavcav, teknik  direktörlüğe getirmeyi planladığı Sergen Yalçın'ı Ankara'ya davet etti.
Cavcav'ın, Yalçın ve temsilcisiyle yarın görüşerek, ayrıntıları değerlendireceği öğrenildi.Bu arada kısa bir dönem Bursaspor'da görev alan İrfan Buz isminin de  gündemde olduğu, Cavcav'ın, Sergen Yalçın ile yapılacak görüşmenin ardından takımı hangi isme emanet edeceğine karar vereceği kaydedildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...