Tgrt Haber
03 Kasım 2019 20:13

Sergen Yalçın kırmızı kart gördü! Soyunma odası karıştı

Kasımpaşa-BtcTurk Yeni Malatyaspor maçının 85. dakikasında teknik direktör Sergen Yalçın kırmızı kart gördü. Maç sonrası saha içinde yaşanan gerginlik soyunma odasına da taşındı.

Sergen Yalçın kırmızı kart gördü! Soyunma odası karıştı
Sergen Yalçın,,kırmızı kart,

Kasımpaşa-BtcTurk Yeni Malatyaspor maçının 85. dakikasında Sergen Yalçın'a yedek kulübesinde şiddetli itirazı nedeniyle hakem Halis Özkahya tarafından önce sarı kart gösterildi. İtirazın devam etmesi üzerine Sergen Yalçın, doğrudan kırmızı kartla ihraç edildi.

Sergen Yalçın kırmızı kart gördü! Soyunma odası karıştı

Bu karar sonrası Sergen Yalçın'ın sinirlerine hakim olamadığı görüldü.

Soyunma odası karıştı

Mücadele içinde Kasımpaşalı Veysel Sarı ile BtcTurk Malatyasporlu Adis Jahovic’in tartışması, maç sonuna da yansıdı. Mücadelenin bitiş düdüğünün ardından Veysel Sarı’nın, konuk ekibin soyunma odasına girdiği ve Jahovic ile yaşadığı tartışmanın arbedeye dönüştüğü öğrenildi.

İkili arasında soyunma odasında yaşanan gerginliğe, iki takımın teknik heyetinin de dahil olduğu ve tartışmanın güvenlik görevlileri ile polisin araya girmesiyle son buldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...