Tgrt Haber
23 Eylül 2021 07:30

Sergen Yalçın’dan Balotelli’ye sert sözler: İyi ki almamışım

Dünyaca ünlü yıldızın Beşiktaş'a gelmesine iki defa engel olan tecrübeli çalıştırıcı,"10 sene önceki lafıma kin duyacak kadar problemli birini transfer etsek, kim bilir nelerle karşılaşacaktık" dedi.

Sergen Yalçın’dan Balotelli’ye sert sözler: İyi ki almamışım
Sergen Yalçın,Balotelli,beşiktaş,,adana demirspor,

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın 3-0 öndeyken berabere biten Adana Demirspor maçının üzüntüsüyle birlikte Mario Balotelli transferinde haklı çıkmanın mutluluğunu yaşıyor. Tecrübeli çalıştırıcı önceki sezon başında dünyaca ünlü yıldızın transferi gündeme geldiğinde son anda araya girmiş ve "Mario Balotelli soru işaretleri olan biri. Yönetim istiyorsa alabilir ama benim için problemli biri" demişti. Bunun üzerine siyah beyazlılar Vincent Aboubakar'ı renklerine bağlamış ve Kamerunlu golcü sezonun son haftaları hariç şampiyonluğu en çok katkı veren isimlerden biri olmuştu.

“DOĞRU KARAR VERMİŞİM”

İtalyan golcü sezon başında da gündeme geldi. Siyah beyazlı yöneticiler Sergen Yalçın'a, Balotelli hakkındaki fikrini tekrar sordu ama aynı cevabı aldı. Balotelli bir defa daha veto edilince Beşiktaş'ın yeni golcüsü Batshuayi oldu. Sergen Yalçın son Adana Demirspor maçında ve bitiminde yaptığı tahrik edici hareketler sonrası Balotelli hakkında çok doğru bir karar aldığını düşünüyor. Tecrübeli çalıştırıcı, "2013'teki 'Beyni yok' lafıma kini devam edebilecek kadar problemli bir oyuncuyu transfer etseydik sezon içinde bizi çok zor durumlarda bırakabilirdi. İyi ki araya girmişim" dedi

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...