Tgrt Haber
15 Mart 2020 22:38

Sergen Yalçın'dan koronavirüs yorumu: Türkiye en güvenli ülke

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, korona virüsü hakkında “Yabancı oyunculara dünyanın en güvenilen ülkesinde olduklarını söyledik” dedi.

Sergen Yalçın'dan koronavirüs yorumu: Türkiye en güvenli ülke
sergen yalçın,,koronavirüs,

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Türkiye'nin koronavirüs konusunda dünyanın en güvenli ülkesi olduğunu söyledi.

Sergen Yalçın, 0-0 sona eren Galatasaray maçının ardından basın toplantısında konuştu.

“Oyunculara dünyanın en güvenilen ülkesinde olduklarını söyledik”
Dünyayı saran koronavirüs hakkında futbolcularla toplantı yaptıklarını da sözlerine ekleyen Sergen Yalçın, “Hafta içi oyuncu grubumuzla toplantı yaptık. Yabancılar biraz gergin, biz daha sağduyuluyuz. Biz bir yaptırım yapamayız. Biz de oyunculara şu anda dünyanın en güvenilen ülkesinde olduklarını söyledik. Devletimiz ve bakanlarımızın iyi çalıştığını söyledik. Güvenli bir ülkedeyiz. Sanki biraz abartılıyor gibi. Tek problem seyirci olmaması. Seyirci olmayınca olmuyor futbolda. Bugün iki taraf da iyi mücadele etti ama seyir zevki olmadı. Mutlu değiliz. Onlar da mutlu değil. Böyle atmosferde oynanacak oyun bu kadar” diyerek sözlerini sürdürdü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...