Tgrt Haber
21 Eylül 2021 17:36

Sergen Yalçın'dan Pereira'ya tepki: Herkes işine baksın

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın ligde son oynadığı Antalyaspor maçında 2-0 geriden gelip 3-2 kazanmasını şansa bağlayan Fenerbahçe'nin Portekizli hocası Pereira'ya tepki gösterdi.

Sergen Yalçın'dan Pereira'ya tepki: Herkes işine baksın
sergen yalçın,pereira,fenerbahçe,beşiktaş

Süper Lig'in en büyük şampiyonluk adayları arasında yer alan Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin teknik adamları arasında yaşanan gerginlik gündeme oturdu.

"BEŞİKTAŞ ŞANSA KAZANDI"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Süper Lig'in 5'inci haftasında Başakşehir deplasmanında aldıkları 2-0 mağlubiyetin ardından yaptığı açıklamada, "Hafta içi oynadığımız maçın faturasını ödedik. Beşiktaş da zaten şansa kazandı" ifadelerini kullandı. 

"HERKES İŞİNE BAKSIN"

Pereira'nın bu sözlerine Beşiktaş'ın başarılı hocası Sergen Yalçın'dan cevap geldi. Antalyaspor maçında futbolcuların mücadeleci ruhlarını ortaya koyarak galip geldiklerinin altını çizen Yalçın, "Herkes kendi işine baksın, işini yapsın, kendi sorumluluğunu yerine getirsin. Biz Antalyaspor karşısında gücümüzü göstererek kazandık. İkinci devrede hiç geri adım atmadık. Oyun ve oyuncu kalitemizi gösterdik" şeklinde konuştu. 

Adana Demirspor maçına da aynı ruhla çıkacaklarını ifade eden Sergen Yalçın, "Takım oyunu oynayarak, kendi futbolumuzu sahaya yansıtarak kazanmaya çalışacağız" dedi.

"BİZ DEĞİL ONLAR DÜŞÜNSÜN"

Kartal'ın teknik direktörü, Balotelli konusunda ise özel önlem düşünmediklerini söyledi ve "Bizde de çok Balotelli var. Onlar düşünsün." yorumunu yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...