Tgrt Haber
03 May 2022 11:04 - Güncelleme : 03 May 2022 11:11

Seria A ekiplerinden Torino, Beşiktaş'ın genç yıldızının peşini bırakmıyor

Beşiktaş’ın genç yıldızı Avrupa’nın radarında. Rıdvan Yılmaz pek çok kulüp tarafından takip edilirken, İtalyan ekiplerinden Torino ise en ciddi taliplerinden.

Seria A ekiplerinden Torino, Beşiktaş'ın genç yıldızının peşini bırakmıyor

Beşitaş’ta gösterdiği performans ile göz dolduran Rıdvan  Yılmaz’ın talipleri artıyor. Genç futbolcuya pek çok Avrupa kulüplerinden teklif gelirken, Seria A temsilcisi Torino ise genç yıldızı almak için tüm kozlarını oynuyor.

İtalyan ekibi Torino, Beşiktaşlı Rıdvan Yılmaz için teklifini revize etti. Serie A’da mücadele eden Torino, 4 milyon Euro bonservis + 1 milyon Euro bonus ve bir sonraki satıştan yüzde 20 pay önerip beklemeye geçti.

RIDVAN YILMAZ'LA YOLLAR AYRILABİLİR

Beşiktaş teknik direktörü Valerien İsmael, ayrılacak oyuncularla ilgili çalışmalarına devam ederken sözleşmesi bitenlerin dışındaki futbolcularla da ayrılık yaşanabilir. Bu isimler arasında uzun süredir Avrupa kulüplerinin radarında bulunan Rıdvan Yılmaz yer alıyor.

Seria A ekiplerinden Torino, Beşiktaş'ın genç yıldızının peşini bırakmıyor

Siyah beyazlılarda bu sezon tüm kulvarlarda 32 maça çıkan 21 yaşındaki futbolcu 3 gol atarken, 4 asistle 7 gole direkt katkıda bulundu. Torino ise, uzun radarına aldığı genç futbolcu için yeniden Beşiktaş’ın kapısını çaldı.

İlk teklifi reddedilen İtalyan ekibi, bu kez 4 milyon Euro bonservis artı 1 milyon Euro bonus ve bir sonraki satıştan yüzde 20 pay ile önerisini yeniden yönetime sundu. Torino’nun teklifi için Beşiktaş’ın bu hafta cevap vermesi bekleniyor. Ancak söylentilere göre Siyan beyazlı ekibin, rakamı yetersiz bulduğu gerekçesi ile teklifi reddetmesi bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...