Tgrt Haber
05 Şubat 2016 16:30

Shakhtar Donetskli futbolcu Fred'e 1 yıl men

FIFA Disiplin Komitesi, Shakhtar Donetskli futbolcu Fred'i doping kullandığı gerekçesiyle 1 yıl sahalardan men etti. Fred, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Fenerbahçe'ye karşı 2 maçta da forma giymişti.

Shakhtar Donetskli futbolcu Fred'e 1 yıl men
Shakhtar Donetsk

FIFA Disiplin Komitesi, bugün yaptığı toplantı sonrası Shakhtar Donetsk'in Brezilyalı oyuncusu Fred'i doping kullandığı gerekçesiyle futboldan 1 yıl men etti.
Fred, doping testi pozitif çıktığı için geçtiğimiz yaz düzenlenen Copa America'dan ihraç edilmiş ve aralık ayında CONMEBOL (Güney Amerika Futbol Federasyonu) tarafından 1 yıllık men cezası almıştı. 22 yaşındaki oyuncu turnuvada doping testi pozitif çıktığı halde Fred, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Shakhtar formasıyla Fenerbahçe'ye karşı 2 maçta da oynamış, bunun üzerine sarı-lacivertli yöneticiler FIFA'ya itirazda bulunmuştu. Ancak yapılan itirazdan bir sonuç çıkmamıştı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...