Tgrt Haber
07 Şubat 2014 23:21

Shota, ‘Kötü bir mağlubiyet aldık’

Kasımpaşa’nın Torku Konyaspor’a 3-1 mağlup olduğu maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze açıklamalarda buldu.

Shota, ‘Kötü bir mağlubiyet aldık’
shota arvaledze,kötü malubiyet,basın toplantısı,kasımpaşa teknik direktörü,kasımpaşa,malubiyet,

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Kasımpaşa’nın Torku Konyaspor’a 3-1 mağlup olduğu maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, “Kötü bir mağlubiyet aldık” dedi.
Arveladze, maçın 30. saniyesinde yedikleri golün morallerini bozduğunu belirterek, “Bu oyunumuzda etkili oldu. Her saniye gol yiyebilirsiniz, futbol böyledir. Geri dönmeye çalıştık ve maç içerisinde döndüğümüzü de düşünüyorum. Pozisyonlar bulduk. İlk devreyi de golle bitirdik. İkinci devre dirençli bir Kasımpaşa beklerdim. Sonra gol yedik ve dağıldık. Orta saha ve sol çizgi arasında iyi değildik ve fazla pozisyona bile giremedik. Kötü bir mağlubiyet aldık. Üzgünüz çalışmaya devam edemeyeceğiz” diye konuştu.Bir basın mensubunun, Kasımpaşa takımının 8 maçtır galibiyet yüzü görmediğini hatırlatması üzerine Shota Arveladze, Beşiktaş’ı yendiklerini vurgulayarak, “Bu 8. galibiyet alamayışımız değil. 6 az değil 5’de az değil. Beşiktaş maçında performans olarak galip ayrıldığımızı düşünüyorum. Galibiyet isteyen bir Kasımpaşa vardı. 8 maçtır galibiyet alamıyor değiliz. Beşiktaş maçında galibiyet aldık. Ayrıca bugünkü maçta Babel’in pozisyonu penaltı değildi” şeklinde konuştu.Lacivert-beyazlı futbolcu Erhan Kartal, mağlubiyet için üzgün olduklarını dile getirerek, “Kesinlikle kazanmamız gereken bir maçtı. Bulduğumuz pozisyonlarda var. Önümüzde çok önemli bir Beşiktaş maçı var” ifadelerini kullandı.Soyunma odasında bütün arkadaşlarının çok üzgün olduğunu ifade eden Alpaslan Öztürk, “Soyunma odasına girseydiniz ne kadar üzgün olduğumuzu görürdünüz. Tabii hiç kimse yenilmek istemez ama bugün geçen haftalara nazaran daha iyi bir Kasımpaşa vardı. 25-30 dakika çok iyi futbol oynadık. Ama yenildik sonuçta. Bahane aramamıza gerek yok. Önümüzdeki maçlara bakacağız” dedi.

TORKU KONYASPOR CEPHESİ
Sezon başından beri deplasmanda galip gelemeyen bir Torku Konyaspor olduğunu hatırlatan yeşil-beyazlı takımın teknik direktörü Mesut Bakkal, “En son bugünkü maça kadar galibiyet hasretimiz vardı. Ben, deplasmanda iyi oyunla ve bu iyi oyunu galibiyet ile süslemek için bu maçı kazanmamız gerektiğini oyuncularıma söyledim. Oyuncularım büyük özveri ve güvenle oynadı. Dakikalar ilerledikçe gücünü ortaya koyan bir takım vardı sahada. İlk devrede baskı ve gol yedik. Bu bize yakışmadı. İkinci yarı, maçı istediğim gibi götüren bir Konyaspor vardı. Bu şekilde devam etmemiz gerekiyor. Çünkü, Konya şehri büyük bir şehir. O marka değerini korumamız gerek. İlerleyen zamanlarda daha iyi bir Konyaspor olacağını söyleyebilirim. Bizimle iyi çalışan bir yönetimimiz var” dedi.Torku Konyasporlu futbolcu Tolga Ünlü, kendileri için çok önemli bir maç olduğuna değinerek, “Kasımpaşa deplasmanını kazanmak zor. Çok iyi mücadele ettik. Cesur oynadığımızı düşünüyorum. Kasımpaşa’da çok iyi oynadı. İyi futbol oynuyoruz ve 2 haftadır galip geliyoruz. Önümüzde Elazığ maçı var. O maçı da alırsak ligde çok iyi konuma geleceğimizi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.Ligin ikinci yarısına iyi başladıklarını dile getiren yeşil-beyazlı tecrübeli futbolcu Hasan Kabze, “Fenerbahçe maçında da iyi oynadık ama duran toptan 2 gol yedik. Geçen hafta Sivas’a karşı çok iyi bir galibiyet aldık. İyi bir takım olduk. Çok iyi oynuyoruz. Bu hafta da Kasımpaşa’yı yendiğimiz için çok mutluyum” açıklamalarında bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...