Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Şubat 2015 16:43

Shota'dan ilginç soruya ilginç cevap, 'Kovuyor musunuz beni'

Kasımpaşa'nın başarılı teknik adamı Shota Arveladze, bir basın mensubunun 'Ülkeden ayrılmayı düşünüyor musunuz' sorusuna çok şaşırdı.

Shota'dan ilginç soruya ilginç cevap, 'Kovuyor musunuz beni'
Shota,Shota Arveladze, mersin idmanyurdu kasımpaşa maçı, Shota Arveladze kasımpaşa

Basın mensubunun sorusu karşısında şaşıran Shota Arveladze, "Kovuyor musunuz beni ne oldu? Birisi takımdan kovuyor, birisi ülkeden kovuyor. Aslında çok uzak değil Gürcistan yani hemen gidebilirim" cevabını verdi.  

Zorlu maçın sonrası düzenlenen basın toplantısında soruları cevaplayan Arveladze, bekledikleri bir Mersin İdmanyurdu'nun sahada olduğunu belirterek, "Ancak beklediğimiz gibi sert oynamadılar. Biraz daha yumuşak bir Mersin İdmanyurdu vardı. Maçta faul bile olmadı. Sert girmeyen bir Mersin'den 6 gol yedik. Çok basit oyun oynarken 6 gol yedik. Bu biraz zor birazda utanç verici bir durum. Bu ikinci deplasman oluyor aşırı gol yememiz. Bursaspor, Balıkesirspor ve şimdi Mersin İdmanyurdu deplasmanlarından 21 gol yedik. Bu sadece bir kişinin işi değil. Onun için sahaya çıkan herkes düşünmesi gerekiyor" şeklinde konuştu.

SHOTA'YI ŞAŞIRTAN SORU

Bir basın mensubunun "İstifayı düşünüyor musunuz" sorusuna, 'Kolay değil' yanıtını veren Shota, bir diğer basın mensubunun "Ülkeden ayrılmayı düşünüyor musunuz" sorusu karşısında ise şaşırdı. Shota, "Kovuyor musunuz beni ne oldu? Birisi takımdan kovuyor, birisi ülkeden kovuyor. Aslında çok uzak değil Gürcistan yani hemen gidebilirim" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...