Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Eylül 2014 14:12

Şike Davasında Aziz Yıldırım'a müjde

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, Trabzonspor'un, Aziz Yıldırım'ın yeniden yargılanması kararına yaptığı itirazı reddetti.

Şike Davasında Aziz Yıldırım'a müjde
şike davası, aziz yıldırım, trabzonspor, aziz yıldırım'a müjde,

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi geçtiğimiz Haziran'da, şike davası sanıklarından Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Olgun Peker, İlhan Ekşioğlu, Abdullah Başak, Ahmet Çelebi ve Selim Kımıl hakkında, “ileride telafisi imkansız zararlara sebebiyet vermemek” açısından “yeniden yargılama ve infazların geri bırakılması” kararı verdi. Bucaspor ve Trabzonspor mahkemenin kararına itiraz etti.
Trabzonspor Hukuk Kurulu tarafından, İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı'na gönderilmek üzere Trabzon Ağır Ceza Mahkemesi'ne yapılan itirazda, kararın hukuka aykırı olduğu vurgulanarak; “Yargıtay kararında açıkça belirtildiği üzere, İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin böyle bir karar verebilmesi için hükümde hukuksal hata yapıldığını, kesinleşen hükmün, maddi gerçeğe uymadığını tespit etmesi gerekir. İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin hükümde herhangi bir hata tespit edemeden böyle bir karar vermesi açıkça hukuka aykırıdır” ifadeleri yer aldı.
İstanbul 13 Ağır Ceza Mahkemesi karara ilişkin itirazı 1 Eylül'de değerlendirdi. Mahkeme itirazların reddine karar verdi. (Hürriyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...