Tgrt Haber
11 Şubat 2015 18:31

Şikeci kalecinin cezası belli oldu

Arnavutluk Ligi'nde oynanan ve dünyada da büyük ses getiren Teuta - Flamurtari maçının ardından kaleci Alfred Osmani'ye ceza geldi.

Şikeci kalecinin cezası belli oldu
şike, kaleci,

Arnavutluk'ta KF Teuta Durres forması giyen kaleci Alfred Osmani, şike eylemine bulaştığı gerekçesiyle tam 6 ay futboldan men edildi. Osmani'nin 3 maçta birden şike yapmaktan suçlu bulunduğu ve bunların arasında, futbol dünyasında da çok ses getiren Teuta - Flamurtari maçının da olduğu belirtildi. Öte yan takımda sadece kalecinin ceza almış olması şaşkınlıkla karşılandı.

ŞİKENİN SİNYALLERİ GELMİŞTİ

Geçtiğimiz ay oynanan mücadelede, son dakikalarda skor 1-1 iken, kaleci Osmani, pozisyonlardaki yavaş hareketleri ve ayakları ile yaptığı isteksiz kurtarışları ile dikkat çekmişti.

Karşılaşmanın ardından Flamurtari kulübü, "Bizi memnun etmeyen bir 3 puan aldık. Flamurtari, futbol sahasının dışındaki oyunun parçası değildir. Kulüp liderleri böyle şeylere karşı. Maçın tekrarına hazırız" açıklaması ile 'şike'nin sinyallerini vermişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...