Tgrt Haber
25 Şubat 2014 11:07

Sinan Engin, 'Melo gol atsın, dans edeceğim'

Futbol yorumcusu Sinan Engin, Galatasaraylı futbolcu Melo'yu hem eleştirdi hem de bomba bir iddia ortaya attı.

Sinan Engin, 'Melo gol atsın, dans edeceğim'
Sinan Engin, Melo gol atsın, dans edeceğim,sinan engin felipe melo,melo gol,sinan enginden iddia,

Beyaz TV futbol yorumcusu Sinan Engin, Galatasaraylı futbolcu Felipe Melo'yu hem eleştirdi hem de bomba bir iddia ortaya attı. Ünlü yorumcu, "Galatasaray, Chelsea'yi yensin ya da Melo gol atsın canlı yayında dans edeceğim" dedi.
"HİÇBİR ÜLKEDE BÖYLE BİR DANS GÖRMEDİM"
Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında Felipe Melo'nun Beşiktaş derbisinin bitiminde yaptığı dans tartışma konusu olurken, programın yorumcularından Sinan Engin, Melo'nun hareketini eleştirdi. "Ben dünyanın birçok ülkesini gezdim, gezmediğim yer kalmadı ama böyle bir dans görmedim. Eğer bu danssa ben de cahilim, Galatasaray taraftarından özür diliyorum" diyen Engin, çarpıcı bir iddiada bulundu.
"CANLI YAYINDA DANS EDECEĞİM"
Engin, Melo'nun Chelsea maçında başarılı bir performans ortaya koyması gerektiğini belirterek şu açıklamaları yaptı: "Melo Çarşamba akşamı Chelsea maçında golünü atsın, Galatasaray Chelsea'yi yensin. Ben de burada çıkıp o dansı yapacağım."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...