Tgrt Haber
28 May 2015 23:17

Sivas Dört Eylül Bld. 2. Lig'de

Spor Toto 3. Lig 2. Grup play-off final maçında Sivas Dört Eylül Belediyespor, Denizli Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 yenerek Spor Toto 2. Lig'e yükseldi.

Sivas Dört Eylül Bld. 2. Lig'de
sivas, dört eylül,

 Spor Toto 3. Lig 2. Grup play-off final maçında Sivas Dört Eylül Belediyespor, Denizli Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 mağlup ederek Spor Toto 2. Lig'e yükselen 3. ve son takım oldu. Spor Toto 2. Lig'e yükselen diğer 2 takım İstanbulspor ve Ankara Demirspor olmuştu.
 
Sakarya Atatürk Stadı'nda Denizli Büyükşehir Belediyespor karşısında ilk yarıda bulduğu tek golle rakibini 1-0 mağlup eden Sivas Dört Eylül Belediyesporlu futbolcular, maçtan sonra büyük sevinç yaşadı. Maçın son düdüğünün ardından taraftarına koşan futbolcular bir süre tezahürat yaptı ve formalarını seyircilere verdi.
 
Törende maçın hakemleri Özgür Yankaya ve ekibine de plaket verildi. Denizli Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular ve az sayıdaki taraftarı maçın ardından büyük üzüntü yaşadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...