Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Şubat 2020 00:30

Sivasspor 29 hafta sonra penaltı kullandı

Süper Lig’de 23. haftanın açılış maçında Sivasspor ile Alanyaspor'un karşı karşıya geldiği mücadelede VAR incelemesinin ardından penaltı kararı çıktı. Bu kararın ardından Sivasspor, Süper Lig’de 29 hafta sonra penaltı kazanmış oldu.

Sivasspor 29 hafta sonra penaltı kullandı
Sivasspor,Alanyaspor,penaltı

5. dakikada Mert Hakan Yandaş’ın ortasına Hakan Arslan kafa vurmak isterken ceza sahasında yerde kaldı.

VAR hakemi ekrana davet etti

Maçın hakemi Zorbay Küçük mücadeleyi devam ettirirken, VAR hakemi Özgür Yankaya pozisyonu izlemesi için ekrana davet etti. Zorbay Küçük, VAR ekranında pozisyonu inceledi ve ardından penaltı kararı verdi.

29 hafta sonra penaltı kazandılar

DG Sivasspor bu kararın ardından Süper Lig’de 29 hafta sonra penaltı kazanmış oldu. Topun başına gelen Mert Hakan, meşin yuvarlığı ağlara yolladı ve takımına galibiyeti getiren golü attı.

Kone penaltıyı kaçırmıştı

Kırmızı-beyazlı ekip en son penaltı noktasını geçen sezonun 27. haftasında oynanan Kayserispor maçında görmüştü. Kazanılan penaltı sonrası topun başına geçen Arouna Kone penaltıyı gole çevirememişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...