Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Şubat 2014 10:51

Sivasspor Fenerbahçe maçı muhtemel 11'leri

Spor Toto Süper Lig'in 20 . haftasında Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanında karşılaşacak.

Sivasspor Fenerbahçe maçı muhtemel 11'leri
Sivasspor Fenerbahçe,Sivasspor Fenerbahçe maçı,Sivasspor Fenerbahçe maçı muhtemel 11'leri,sivasspor,fenerbahçe,

Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanacak olan mücadeleyi hakem Yunus Yıldırım yönetecek. Onun yardımcılıklarını ise Volkan Narinç ve İsmail Şencan yapacak. Maçın 4. hakemi ise Serkan Akarca.Saat 16:00'da başlayacak ve Lig TV'den naklen yayınlanacak olan mücadeleyi dilerseniz Sporx Canlı Anlatım Servisi farkıyla da anbean takip edebilirsiniz.
WEBO VE EMENIKE YOK
Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları devam eden Webo ve Emenike, Sivas'a giden kafilede yer almazken, Alper Potuk, 20 kişilik kadroya dahil edildi. Sarı-lacivertlilerde Sivasspor karşılaşmasının kadrosunda şu isimler yer alıyor:Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Michal Kadlec, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Bruno Alves, Mehmet Topuz, Cristian Baroni, Samuel Holmen, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Alper Potuk, Salih Uçan, Raul Meireles, Emre Belözoğlu, Dirk Kuyt, Moussa Sow.
GOL DÜELLOSU
Fenerbahçe ile Sivasspor arasındaki maçlar genelde bol gollü geçiyor. İki takım arasında Süper Lig'de yapılan 17 maçta toplam 64 gol atıldı. Geride kalan maçlarda Fenerbahçe 42, Sivasspor ise 22 kez fileleri havalandırdı, futbolseverler toplamda 64 gole tanık oldu. Maç başına gol ortalaması 3,76 olarak gerçekleşti.
F.BAHÇE ŞEYTANIN BACAĞINI KIRMAK İSTİYOR
Sivasspor son 2 sezonda Fenerbahçe ile sahasında oynadığı 3 maçı da kaybetmedi. 2011-12 sezonunda sahasında rakibini 2-0 yenen Sivasspor, geçen sezonda hem lig hem de kupa maçında 0-0 berabere kalmayı başarmıştı. Fenerbahçe, Sivasspor ile deplasmanda oynadığı 11 resmi maçta 5 galibiyet 4 beraberlik 2 yenilgi aldı.
MUHTEMEL 11'LER
SİVASSPOR
Korcan (Nihat)Cicinho Manuel da Costa Ziya Ümit Kadir Burhan Hakan Oldoni Aydın Aatif
FENERBAHÇE Volkan Gökhan Alves Egemen Caner Emre Belözoğlu Mehmet Topal Cristian Mehmet Topuz Dirk Kuyt Moussa Sow
CARLOS'UN 4 BÜYÜK KARNESİ ZAYIF
Brezilyalı teknik direktör Roberto Carlos yönetimindeki Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'yi yenerek Carlos döneminde "4 büyükler"e karşı ilk galibiyetini elde etmek istiyor. Carlos'un ekibi, bu sezon ligin ilk yarısında ''4 büyükler'' olarak bilinen Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor ile yaptığı 4 maçın 2'sinden mağlubiyetle, 2'sinden beraberlikle ayrıldı.
YİĞİDOLAR'IN KOZU AATIF
Sivasspor'un, zorlu 90 dakikadaki en önemli kozu ise Fas asıllı Fransız orta saha oyuncusu Aatif Chahechouhe olacak. Geride kalan haftalarda 12 golle krallık yarışında ilk sırada yer alan Chahechouhe, ligin ilk devresinde Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan maçta da sarı-lacivertli ekibin filelerini 1 kez havalandırmıştı.
SİVAS ÇIKIŞ İSTİYOR
Son 3 resmi maçında sahadan yenik ayrılan Sivasspor, Fenerbahçe'yi yenerek tekrar çıkışa geçmeyi ve zirve yarışındaki iddiasını sürdürmeyi hedefliyor. Kırmızı-beyazlı ekip, son 3 maçında, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda deplasmanda Akhisar Belediyespor'a 1-0, ligde dış sahada Torku Konyaspor'a 3-0 ve kupada sahasında Bursaspor'a 2-1 mağlup olmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...