Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Nisan 2021 20:50 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 19:34

Sivassporlu kaleci Ali Şaşal 1 hafta sahalardan uzak kalacak

DG Sivasspor Kulübü, Trabzonspor maçında sakatlanarak maçtan çıkan kaleci Ali Şaşal Vural’ın bir hafta antrenmanlardan uzak kalacağını açıkladı.

Sivassporlu kaleci Ali Şaşal 1 hafta sahalardan uzak kalacak
DG Sivasspor

Sivasspor’un kulüp doktoru Burak Ayyıldız, bugün oynanan Trabzonspor maçının son dakikasında sakatlanan kaleci Ali Şaşal Vural'ın sağlık durumu hakkında resmi internet sitesine açıklamada bulundu. Ayyıldız, “Trabzonspor ile bugün oynadığımız maçta sol el dördüncü parmağa yakın ekleminde çıkık oluşan kalecimiz Ali Şaşal Vural'a yapılan kontrollerde herhangi bir kırık veya çatlağa rastlanmadı. Parmak eklemi etrafındaki yumuşak dokularda oluşan hasar ve ödem nedeniyle en az 1 hafta kaleci antrenmanlarından uzak kalmasını planlıyoruz. Oyuncumuzun tedaviye verdiği yanıt ve ağrıya dayanma durumuna göre müsabakalarda görev almasına karar vereceğiz” ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...