Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Ekim 2015 01:35

Sneijder, '3 puanla dönmemiz gerekiyordu'

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Astana maçı sonrasında konuştu.

Sneijder, '3 puanla dönmemiz gerekiyordu'
Wesley Sneijder, galatasaray,

Galatasaray'ın Astana ile 2-2 berabere kaldığı mücadelenin ardından Wesley Sneijder açıklamalarda bulundu.

İŞTE SNEIJDER'İN SÖZLERİ...

"Çok üzgünüz. Öncelikle, maçtan önce çok zor olacağını biliyorduk. Saha şartları olarak, İstanbul'dan soğuk bir yerde oynadık. 2 kere öne geçmemize rağmen, basit hatalarla yakalandık. 2-1 öne geçtikten sonra maçı koparmamız lazım, 3 puanı almamız lazım. Basit bir golle 1 puanla dönüyoruz eve"

"NE YAZIK Kİ..."

"3 puana çok yaklaştık. Şampiyonlar Ligi'nde bu tip hataları, bu üst seviyeler kabul etmiyor. Basit hataları analiz edip, hatalarımızı çıkarmamız gerekiyor. Öğrenmemiz lazım. Daha dikkatli olmamız gerekiyor. 2-1 öne geçiyoruz, artık 2-1'den sonra eve 3 puanla dönmemiz gerekiyordu. Ne yazık ki, bu şekilde gerçekleşmedi. Üzgünüz, ancak bu maçı bir kenara bırakacağız. Başakşehir maçı var önümüzde, ona konsantre olmamız gerekiyor"

"ŞAMPİYONLAR LİGİ, TÜRKİYE'DEN FARKLI"

Atletico karşılaşacağımız en güçlü takım, bunu da gördük. Diğer maçlarda da elimizden geleni yapacağız, savaşacağız. Ben Şampiyonlar Ligi'nde oynamaya devam etmek istiyorum. Yaptıklarımızı analiz edeceğiz. Şampiyonlar Ligi, Türkiye'den çok farklı"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...