Tgrt Haber
05 Mart 2015 16:03

Sneijder, 'Volkan'la görüşeceğiz'

Arena'daki maçta Volkan'a attığı 2 golü hatırlatan Sneijder, 'Pazar günü onunla yine görüşeceğiz' dedi.

Sneijder,  'Volkan'la görüşeceğiz'
sneijder,derbi,volkan demirel,

Galatasaray’ın derbideki en büyük kozu olan Hollandalı yıldız, “Fenerbahçe derbisi hakkında çok şey duydum. Ne kadar büyük çekişme olduğunu hep anlatıyorlardı. Fatih Terim zamanında canlı canlı Kadıköy tribünlerinde izlemiştim. Fenerbahçe taraftarı beni korkutmuyor. Daha doğrusu hiçbir taraftar beni korkutmuyor. Herkes takımını destekliyor sonuçta” dedi. Kupadaki Manisa maçında kendini iyi hissettiği için oynadığını belirten Wesley, “Hamza hoca sağolsun beni kırmadı. Kupada da yolumuza devam ediyoruz” ifadesini kullandı.
‘Skor önemli değil’
Derbiyle ilgili olarak, ilk yarıda Arena’daki maçta Volkan’a attığı iki golü hatırlatan Sneijder, “Pazar günü onunla yine görüşeceğiz. Şunu herkesin bilmesini isterim ki, Fenerbahçe karşısına kazanmak için çıkacağız. Dünyada birçok statta çılgın atmosferler altında oynadım. Biliyorum Fenerbahçe maçı değişik olacak ama kazanacağız. Benim için orada gol atmak kesinlikle önemli değil. Önemli olan kazanmak” diye konuştu.
Kadıköy’de de atmıştı
Sneijder şu ana kadar Galatasaray formasıyla olmasa da, Hollanda formasıyla Kadıköy’de Volkan Demirel’i avlamayı başarmıştı. 15 Ekim 2013’te Türkiye ile Hollanda arasında oynanan Dünya Kupası grup eleme maçında 47. dakikada fileleri havalandıran Sneijder, ülkesinin ikinci golünü atmıştı. İlk gol ise Robben’in ayağından gelmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...