Tgrt Haber
25 Haziran 2014 10:32

Sneijder'den taraftara mesaj

Galatasaray ve Hollanda Milli Takımı'nın yıldızı Wesley Sneijder, kariyerine Türkiye'de devam edeceğini açıkladı. Sarı kırmızılı taraftara mesaj gönderen Hollandalı oyuncu, 'Gelecek sezon yine görüşeceğiz' dedi.

Sneijder'den taraftara mesaj
Sneijder, galatasaray, hollanda milli takımı, taraftara mesaj

Formasını giydiği Hollanda Milli Takımı’yla Dünya Kupası'nda mücadele eden 30 yaşındaki futbolcu, Milliyet Gazetesi'nden Senad Ok'a verdiği özel röportajda, "İstanbul'da mutluyum" dedi. Wesley Sneijder, "Taraftarımız bana büyük destek veriyor. Dünya Kupası'nda benimle birlikte Hollanda'yı destekliyorlar. Onlarla çok mutluyum. Gelecek sezon yine görüşeceğiz" ifadelerini kullandı. Roberto Mancini'nin ayrılığıyla ilgili de konuşan Hollandalı yıldız, "Kendisiyle görüşmeye çalıştım ama henüz ulaşamadım. Yeni sezonda takımda neler olacağını göreceğiz" dedi. Dünya Kupası'nda 2'inci tura yükselen Hollanda Milli Takımı’yla ilgili değerlendirmelerde bulunan Wesley Sneijder, "Çok iyi işler yapıyoruz. Böyle devam etmeliyiz. 9 puanla gruptan çıktık ama turnuva bizim için yeni başlıyor" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...