Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Aralık 2017 11:28

Sneijder'in yeni takımı belli oldu

Hollandalı yıldız futbolcu Wesley Sneijder Fransız ekibi Nice ile yollarını ayırdı. Sneijder, MLS ekibi La Galaxy'e transfer oldu.

Sneijder'in yeni takımı belli oldu
Wesley Sneijder,

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Fransız ekibi Nice'in yolunu tutan Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder MLS ekibi La Galaxy ile anlastı.

Fanatik'te yer alan habere göre, Nice ile bu sezon çok fazla forma şansı bulamayan Sneijder 8 maça çıkmış ve 1 asist yapmıştı. Geçtiğimiz sezonun başında Galatasaray ile 1 yıllık sözleşmesi bulunmasına rağmen Hollandalı futbolcu takımdan gönderilmişti.

Hollandalı futbolcu Nice'e transfer olduğunda Galatasaray Kulübü fesih sözleşmesine bir Türk takımına transfer olursa 20 milyon Euro öder maddesi koydurtmuştu.

GALATASARAY KARİYERİ
Sneijder 5 yıllık Galatasaray kariyerinde 2 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası ve 2 Süper Kupa şampiyonluğu yaşamıştı.

Sneijder daha önce kariyerinde Ajax, Real Madrid ve Inter formaları giymişti. 2009 yılında Inter ile Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan 10 numara o sene yılın 11'ine seçilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...