Tgrt Haber
02 Haziran 2022 22:06 - Güncelleme : 02 Haziran 2022 22:30

Son dakika! Bandırmaspor'u yenen İstanbulspor yeniden Süper Lig'de

Son dakika haberi: Bandırmaspor'u 2-1 mağlup eden İstanbulspor Süper Lig'e yükselen son takım oldu.

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber, Fotomaç
Fotoğraf (AA)
Bandırmaspor,İstanbulspor
Fotoğraf (AA)

Süper Lig'e yükselen son takımın belli oldu. Spor Toto 1. Lig play-off finalinde Bandırmaspor ile İstanbulspor karşı karşıya geldi. Kocaeli Stadyumu'nda oynanan mücadelede hakem Halil Umut Meler düdük çaldı. Kritik müsabakayı 2-1 kazanan İstanbulspor, Süper Lig'e yükseldi.

Sarı-siyahlıların gollerini İbrahim Yılmaz kaydetti. Bandırmaspor'un tek golü Keny'den geldi.

Gelecek sezon Spor Toto Süper Lig'de yer alacak olan İstanbulspor, 2004/05'ten sonra ilk kez en üst ligde boy gösterecek. Bandırmaspor ise tarihinde ilk kez Süper Lig'e yükselme fırsatını değerlendiremedi. Süper Lig'e daha önce Ankaragücü ve Ümraniyespor yükselmişti.

Son dakika! Bandırmaspor'u yenen İstanbulspor yeniden Süper Lig'de

SÜPER LİG'DE 8 İSTANBUL TAKIMI

Gelecek sezon 19 takımın mücadele edeceği Spor Toto Süper Lig'de 8 İstanbul takımı olacak. İstanbul'dan Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Başakşehir, Fatih Karagümrük, Kasımpaşa, Ümraniyespor ve İstanbulspor Süper Lig'de olacak.

ERDOĞAN'DAN TEBRİK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Spor Toto 1. Lig play-off finalinde Royal Hastanesi Bandırmaspor'u 2-1 yenerek Spor Toto Süper Lig'e çıkmaya hak kazanan İstanbulspor'u tebrik etti.

Erdoğan sosyal medya hesabından, "Spor Toto 1. Lig play-off finalini kazanarak Spor Toto Süper Lig'e çıkmaya hak kazanan İstanbulspor'u ve tüm taraftarlarını en içten dileklerimle tebrik ediyor, yeni sezonda tüm takımlarımıza başarılar diliyorum." ifadesini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber, Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...