Tgrt Haber
03 Temmuz 2022 12:14 - Güncelleme : 03 Temmuz 2022 12:24

Son dakika: Beşitaş, Atiba ile devam dedi! Sözleşmesi uzatıldı

Bir süredir Beşiktaş'tan ayrılacağı haberleriyle gündeme gelen Atiba, siyah-beyazlı ekipte kalmaya devam edecek. Son dakika haberine göre yönetim, Kanadalı oyuncu ile 1 yıl daha sözleşme uzattı.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: fanatik
Son dakika: Beşitaş, Atiba ile devam dedi! Sözleşmesi uzatıldı
atiba,beşiktaş

Süper Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, bir süredir ayrılacağı haberleriyle gündeme gelen Atiba ile sözleşme uzatma kararı aldı. Siyah-beyazlı ekipte başarılı bir sezonu geride bırakan Atiba Hutchinson, 1 yıl daha Beşiktaş'ta kalacak. 

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, 39 yaşındaki Atiba ile 1 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu. Ayrıca Beşiktaş yönetimi, Atiba için sözleşme haberini övgü dolu sözlerle paylaştı. 

ATIBA 1 YIL DAHA BEŞİŞTAŞ'TA

Kanadalı futbolcu ile 1 yıl daha devam diyen Beşiktaş, Atiba için ''  "Zaman, bazı şeyleri değiştirmez: Onun gibi. Atiba ile 1 yıl daha" ifadelerini kullandı.

KANADA MİLLİ TAKIMINA KAPTAN OLARAK GİDECEK

Kanada Milli Takımı’nın da kaptanı Atiba böylece Katar’da 21 Kasım-18 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek FIFA Dünya Kupası’na Beşiktaş kaptanı olarak gidecek. 8 Şubat 2023’te 40 yaşına girecek Atiba sezon sonu Beşiktaş’ta onuncu yılını tamamlayacak ve futbol kariyerini siyah-beyazlı forma altında sona erdirecek. Kara-kartalların ikonik isimler arasında yer alan Atiba, futbolu bıraktıktan sonra yardımcı antrenör olarak kulüpte çalışmaya devam etmeyi planlıyor.

Kaynak: fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...