Tgrt Haber
12 Haziran 2022 16:36 - Güncelleme : 12 Haziran 2022 17:11

Son dakika! Fatih Karagümrük'ün yeni teknik direktörü Andrea Pirlo oldu

Son dakika haberi: Fatih Karagümrük, teknik direktörlük görevine Andrea Pirlo'nun getirildiğini duyurdu. İtalyan teknik adam 1 yıllığına sözleşme imzaladı.

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
İtalyan ünlü teknik adam Pirlo, Süper Lig'de
Pirlo,
İtalyan ünlü teknik adam Pirlo, Süper Lig'de

Fatih Karagümrük'te Teknik Direktör Volkan Demirel ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör belli oldu. Kırmızı-siyahlıların resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Andrea Pirlo Karagümrük’te.

1 YILLIK SÖZLEŞME

Dünyaca ünlü futbol adamı son olarak Avrupa’nın en önemli kulüplerinden Juventus’u çalıştırdı. Juventus ile UEFA Şampiyonlar Ligi tecrübesi de yaşayan Pirlo, 1 Temmuz’da başlamak üzere kendisini 1 yıllığına Karagümrüklü yapan sözleşmeyi imzaladı. Teknik Direktörümüz Andrea Pirlo’ya hoş geldin diyor, kendisine başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Juventus ile 52 resmi maça çıkan İtalyan teknik adam, 34 galibiyet, 10 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı. 43 yaşındaki çalıştırıcı, futbolculuk döneminde de Brescia, Reggina, Inter, Milan, Juventus ve New York City'de forma giydi.

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...