Tgrt Haber
28 Ekim 2018 22:58

Son Dakika: Fenerbahçe'de Phillip Cocu'nun görevine son verildi

Fenerbahçe, Hollandalı Teknik Direktör Phillip Cocu ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Son Dakika: Fenerbahçe'de Phillip Cocu'nun görevine son verildi
cocu

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe, evinde MKE Ankaragücü'ne 3-1 gibi bir skorla mağlup olmasının ardından acil toplanan sarı-lacivertli yönetim, Teknik Direktör Phillip Cocu'nun görevine son verdi. Maç esnasında da Sportif Direktör Comolli ile görüşen Başkan Ali Koç, Galatasaray derbisi öncesi önemli bir karara imza attı.  Sarı-lacivertlilerin resmi sosyal medya hesabından konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Futbol A takımı teknik direktörümüz Phillip Cocu bu akşam itibariyle görevinden alınmıştır" ifadeleri kullanıldı. 

- COCU STADI TERK ETTİ 

Fenerbahçe’nin aldığı 3-1’lik Ankaragücü mağlubiyeti ardından görevine son verilen Phillip Cocu stadı terk etti. Futbolcuların çıkış yaptığı kapıdan yardımcıları ile beraber ayrılan Cocu basın mensuplarının sorularını yanıtlamazken yüzündeki mutsuzluk dikkat çekti. Cocu, takım otobüsü yerine stattan kendi özel aracıyla ayrıldı. 

Cocu ayrılırken gerginlik çıktı 

Fenerbahçe’de görevden alınan Phillip Cocu özel aracıyla hareket edeceği esnada polis yolu kesti. Polisin yolu kesmesinden dolayı Ankaragücü’lü futbolcuları taşıyan otobüs stattan ayrılamazken oyuncular bu duruma tepki gösterdi. Gösterilen tepkinin ardından Cocu'nun aracı geri geldi ve polis yolu açtı. Önce Ankaragücü otobüsü ve arkasındaki polis minibüsü stattan ayrıldı. Daha sonra Cocu'nun aracı stattan ayrıldı. 

 

 

Son Dakika: Fenerbahçe'de Phillip Cocu'nun görevine son verildi

Ayrıntılar sürecek...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...