Tgrt Haber
09 Ağustos 2021 22:50 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 19:34

Son dakika haberi: Caner Erkin, Çaykur Rizespor ile anlaşmaya vardı

Son dakika haberi: Fenerbahçe ile yollarını ayıran Caner Erkin, Çaykur Rizespor ile anlaşmaya vardı. Tecrübeli oyuncu 2 yıllık sözleşme imzalayacak.

Son dakika haberi: Caner Erkin, Çaykur Rizespor ile anlaşmaya vardı
Fenerbahçe,Çaykur Rizespor,Caner Erkin

Son dakika...Fenerbahçe ile yollarını ayıran Caner Erkin, Çaykur Rizespor ile anlaşmaya vardı.

FENERBAHÇE'DEN AYRILMIŞTI

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira kararı sonrası kulüple bağlarını koparan tecrübeli sol bek Caner Erkin, bir süredir kendisine gelen teklifleri değerlendiriyordu. Caner Erkin'in Çaykur Rizespor ile anlaşmaya vardığı ve kısa sürede Rize'ye giderek 2 yıllık sözleşmenin altına imza atacağı öğrenildi.

SİNAN GÜMÜŞ DE KADRO DIŞI KALMIŞTI

Fenerbahçe'nin resmi sitesinden yapılan açıklama şu şekildeydi: "Teknik Direktörümüz Vitor Pereira’nın kararı doğrultusunda; oyuncularımız Caner Erkin ve Sinan Gümüş’ün çalışmalarını takımımızdan ayrı olarak sürdürmelerine karar verilmiştir."

GÖKHAN GÖNÜL İLE BİR ARADALAR

Sözleşmesinin yenilenmemesinin ardından takımdan ayrılan tecrübeli sağ bek Gökhan Gönül'de Çaykur Rizespor'a katılmıştı. İki isim Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ardından Çaykur Rizespor'da da aynı formayı birlikte terletecekler.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...