Tgrt Haber
21 Ekim 2021 13:43

Son dakika! MHK Başkanı Serdar Tatlı istifa etti

Son dakika haberi: Türk futbolunda yaşanan hakem hataları sonrası eleştiri oklarının hedefindeki isim Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Serdar Tatlı görevinden istifa etti.

Son dakika! MHK Başkanı Serdar Tatlı istifa etti
serdar tatlı,mhk,istifa

Süper Lig'de bitmek bilmeyen hakem hataları istifa getirdi.

Ligde son olarak 9. haftada oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki hakem kararları tartışma konusu olmuş, birkaç gün sonra MHK başkan yardımcılığı görevini yürüten eski hakem Metin Tokat istifa etmişti.

TFF VE KULÜPLER BİRLİĞİ BİR ARAYA GELMİŞTİ

Hakem krizinin çözülmesine yönelik Türkiye Futbol Federasyonu, Kulüpler Birliği ve Merkez Hakem Kurulu dün Riva'da bir araya gelmiş, toplantıda hakem atamaları ve seçimi konusunda köklü değişikliğe gidilmesi kararı alınmıştı. Eleştirilerin odağı haline gelen, Kulüpler Birliği Vakfı ile TFF'nin yeniden yapılandırmak için görüşmeler yürüttüğü MHK'de, yönetim istifa kararı aldı. Serdar Tatlı başkanlığındaki MHK yönetimi, bugün istifalarını TFF Yönetim Kurulu'na sundu.

Üyelerden Metin Tokat'ın önceki gün istifa ettiği MHK yönetiminin üyeleri arasında Serdar Tatlı'nın yanı sıra Erol Ersoy, Kadir Tozlu, Mahmut Çetiner, Mustafa Kamil Abitoğlu, Hikmet Öksüzoğlu, Ahmet Erdoğan, Nedim Göklü ve Ferhat Gündoğdu bulunuyordu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...