Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Haziran 2022 12:45 - Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:56

Son dakika: Yılın transferi resmen açıklandı! Erling Haaland'ın yeni takımı belli oldu

Almanya Bundesliga'da müthiş performans ortaya koyan Erling Haaland, Premier Lig'in şampiyonu Manchester City'ye transfer oldu.

Son dakika: Yılın transferi resmen açıklandı! Erling Haaland'ın yeni takımı belli oldu
futbol,spor,haaland

Son yılların yıldız oyuncusu Erling Haaland, bir süredir transfer haberleriyle gündeme geliyordu. Son olarak Borussia Dortmund'da mücadele eden genç yıldız, müthiş performansıyla devlerin radarına takıldı. Onlarca iddia ve söylentilerin ardından Haaland'ın transferi resmen gerçekleşti. İngiltere Premier Lig şampiyonu Manchester City, genç yıldızı resmen açıkladı.

Manchester City, Borussia Dortmund'dan Erling Haaland'ın transferini duyurdu. İngiliz ekibi, transferi Norveçli oyuncunun babası Alf-Inge Haaland'ın takıma 22. katılış yıl dönümünde açıkladı.

MANCHSESTER CITY HAALAND'I AÇIKLADI

21 yaşındaki oyuncu, İngiliz ekibiyle 5 yıllık sözleşme imzaladı. MoldeFK, Red Bull Salzburg ve Dortmund formalarıyla gösterdiği performansla dikkat çeken Haaland için City, 75 milyonEuro serbest kalma bedeli ödedi. 1 Temmuz 2022 tarihinden itibaren takıma katılacak Norveçli golcüye City'nin yıllık30 milyon euro maaş ödeyeceği basına yansıdı.

Son dakika: Yılın transferi resmen açıklandı! Erling Haaland'ın yeni takımı belli oldu

Halaand transferiyle ilgili olarak, "Benim ve ailem için gurur verici bir gün. Kendimi Manchester City’de oynarken hayal ediyordum. Ve şunu söyleyebilirim: Her şey iyi olacak. Umarım çok gol atabilirim. Guardiola ile biraz konuştum. İkimiz de birlikte çalışmayı dört gözle bekliyoruz. Beraber birçok güzel şey başarabiliriz. Ben de bu sürede birçok gol atabilirim. Pep ile transferden önce birazcık konuştum. İkimiz de gözümüzü kupalara diktik." açıklamasını yaptı.

Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...