Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 May 2015 22:02

Sosa, 'Bu noktalara geldikten sonra golü kim attı önemli değil'

Beşiktaş forması giyen Jose Sosa, 2-0 kazandıkları Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu

Sosa, 'Bu noktalara geldikten sonra golü kim attı önemli değil'
jose sosa, beşiktaş, trabzonspor,

Beşiktaş forması giyen Jose Sosa, 2-0 kazandıkları Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.Arjantinli yıldız, Trabzonspor maçı için bütün hafta boyunca çalıştıklarını ve şampiyonluk yarışında sonuna kadar mücadelede edeceklerini konusundaki kararlılıklarını gösterdiklerini söyledi.Sosa'nın açıklamaları şu şekilde;"Güzel bir maç oldu. Herkes bu maçı bekliyordu. Bütün bir hafta bu maç için hazırlandık. İyi bir oyunun yanında, galip gelmemiz gerektiğini biliyorduk, kazandık. Güzel oldu"

"Bütün takım olarak iyi oynadık. Bu noktalara geldikten sonra golü kimin attığının bir önemi yok, önemli olan takımın kazanması. Geçen maçta Cenk Tosun, bu maçta da hem Mustafa Pektemek hem de Demba Ba adına çok mutlu oldum" "Daha önümüzde çok maç var ancak biz bugün bir kez daha kararlılığımızı ve sonuna kadar gitmek istediğimizi gösterdik"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...