Tgrt Haber
22 Aralık 2015 09:58

Sosa, deplasmanda çoşuyor

Sosa, geride kalan sezon attığı 5 golün 3'ünü İstanbul dışında rakip filelere gönderdi.

Sosa, deplasmanda çoşuyor
sosa, beşiktaş, deplasman,

Beşiktaş'ın, Spor Toto Süper Lig'de Osmanlıspor'u 3-2 yendiği maçta kaydettiği 2 golle 3 puanın alınmasında büyük rol oynayan Jose Sosa, deplasman müsabakalarındaki skorer oyunuyla dikkati çekti.

Siyah-beyazlı formayla bu sezon 18 resmi maça çıkan Arjantinli futbolcu, 4 kez rakip fileleri havalandırırken, gollerinin hepsini dış sahada attı.

Beşiktaş'ın, UEFA Avrupa Ligi'nde Arnavutluk'un Skenderbeu takımıyla deplasmanda yaptığı karşılaşmada bu sezonki ilk golünü kaydeden Sosa'nın, diğer 3 golü ise Süper Lig'de geldi.

Ligin 14. haftasında Kayserispor'la dış sahada oynanan mücadelede bir gol atan 30 yaşındaki futbolcu, son olarak Osmanlıspor deplasmanında 2 gol kaydetti.

- Geçen sezonki 5 golünün 3'ü İstanbul dışında

Jose Sosa, geride kalan sezon attığı 5 golün 3'ünü İstanbul dışında rakip filelere gönderdi.

Beşiktaş'taki ilk yılında sadece Süper Lig'de gol atan tecrübeli futbolcu, Torku Konyaspor ve Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynanan maçların yanı sıra Gaziantepspor'la Ankara'da yapılan iç saha karşılaşmasında birer kez skor üretti.

Sosa, İstanbul'da ise Akhisar Belediyespor'la yapılan maçın yanı sıra Kasımpaşa'ya konuk oldukları mücadelede birer kez rakip fileleri havalandırdı.

- Sosa atıyor, Beşiktaş kazanıyor

Beşiktaş, son 2 sezonda Jose Sosa'nın gol attığı 7 maçın 6'sını kazandı.

Başarılı futbolcunun bu sezon gol attığı maçlarda siyah-beyazlı ekip, Skenderbeu ve Kayserispor'un ardından Osmanlıspor'u da mağlup etmeyi başardı.

Beşiktaş, geride kalan sezon ise Sosa'nın skor ürettiği müsabakalarda Akhisar Belediyespor, Torku Konyaspor, Çaykur Rizespor ve Kasımpaşa'yı mağlup etmeyi başarmış, sadece Gaziantepspor'la 1-1 berabere kalmıştı.

- 21 Aralık'ı boş geçmiyor

Jose Sosa, üst üste iki sezondur 21 Aralık'ta gol atma başarısı gösterdi.

Beşiktaş formasıyla ilk golünü geçen yıl 21 Aralık'ta Akhisar Belediyespor'a karşı kaydeden Arjantinli oyuncu, bu sezon yine aynı tarihe denk gelen Osmanlıspor maçını da boş geçmedi ve rakip fileleri 2 kez sarstı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...