Tgrt Haber
15 Aralık 2014 11:32

Sosyal medyayı sallayan kura

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimiz Trabzonspor ve Beşiktaş'ın rakipleri bugün saat 14.00'te Nyon'da çekilecek kura sonrası belli olacak.

Sosyal medyayı sallayan kura
uefa avrupa ligi,trabzonspor maçı,beşiktaş maçı,

Beşiktaş birinci torbada, Trabzonspor ikinci torbada yer alacak. Her kura çekiminden önce üretilen komplo teorileri yine yapıldı. Yine Devler Ligi ve Avrupa Ligi kuralarının UEFA tarafından ayarlandığı iddia edildi. Bugünkü Avrupa Ligi kuralarının da simülasyonu sosyal medyada yayınlandı. Beşiktaş camiası güçlü olmasına rağmen Liverpool'u istiyor. Taraftarlar bu kurayı hesap vakti olarak görüyor.
Ama yayınlanan bu simülasyona göre siyah-beyazlılara Danimarka ekibi Aalborg çıkıyor. Aalborg, J Grubu'nda topladığı 9 puanla Dinamo Kiev'in ardından ikinci oldu. Grupta üç galibiyet alan Danimarka takımı 3 kez de yenildi. Trabzonspor'a ise Alman ekibi Gladbach geliyor. Bu sezon müthiş bir futbol oynayan Gladbach, A Grubu'ndan 12 puanla lider çıktı.
(Akşam)
İşte torbalar
1.TORBA
BEŞİKTAŞ
Olympiakos
Zenit
S.Lisbon
A.Bilbao
İnter
M'Gladbach
C.Brugge
Salzburg
D.Moskova
Feyenoord
Everton
Napoli
D.Kiev
Fiorentina
L.Varşova
2.TORBA
TRABZONSPOR
Liverpool
Anderlecht
Roma
Ajax
Dnipro
Villarreal
Torin
Tottenham
Celtic
PSV
Sevilla
Wolfsburg
Young Boys
Aalborg
Guingamp

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...