Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Nisan 2015 18:54

Şota, 'Fenerbahçe'ye bir şartla giderim'

Geçtiğimiz günlerde Kasımpaşa'daki görevinden istifa eden teknik direktör Şota Arveladze, dün akşam Kanal D'deki Beyaz Show'a konuk oldu.

Şota, 'Fenerbahçe'ye bir şartla giderim'
şota,

Hande Yener ve Tolgahan Sayışman'ın da yer aldığı programda, birbiri ardına yaptığı esprilerle izleyenleri kahkahalara boğan Şota, Beyazıt Öztürk'ün, "Transfer durumu söz konusu olursa, 3 büyüklerden hangisine gidersin?" sorusunu, kendine has üslupla yanıtladı:

"Ben Zekeriyaköy'de oturuyorum. İstanbul'un trafiği malum! Trafik sıkışıklığında dünyada 1 numara. Tabii takım çalıştırırken de hayatın devam etmesi lazım. Evime en yakın olan kulübe giderim."

Şota'nın bu sözleri üzerine araya giren Hande Yener, "Fenerbahçe çok zengin kulüp, sana helikopter alır" dedi. Gürcü teknik adam bu kez, "Fenerbahçe bana helikopter alırsa oraya giderim" ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...