Tgrt Haber
16 Mart 2015 14:46

Şota Kayserispor'a mı gidiyor?

Kayserispor Kulübü Genel Menajeri Süleyman Hurma, Şota Arveladze’nin Kayserispor’a geleceği yönündeki çıkan haberleri yalanladı. Hurma, 'Bizim hiçbir hocayla görüşmemiz yoktur. Öyle bir düşüncemiz de yok' dedi.

Şota Kayserispor'a mı gidiyor?
Kayserispor, şota

Kasımpaşa’daki görevinden istifa eden Şota Arveladze’nin önümüzdeki sezon Kayserispor’a geleceği yönündeki çıkan haberler ile alakalı açıklama yapan Süleyman Hurma, "Bazı yayın organlarında bir takım hocaların, takımımızla ismi geçiyor. Bizim hiçbir hocayla görüşmemiz yoktur. Öyle bir düşüncemiz yok. Şu anda Kayserispor’da bulunan herkesin tek hedefi var. Amacımız kulübümüzü Süper Lig'e çıkarmak. Kayserispor Kulübü Süper Lig’e çıkacaksa o işi yapan teknik kadroyu da, oyuncuları da buradan göndermez. Bunun bu şekilde bilinmesini istiyorum. Biz zaten Süper Lig takımı gibiyiz. Süper Lig’e çıktığımızda da maksimum 3 oyuncu transfer ederiz. Onunla da zaten ilk 5’e oynarız” dedi.
KUPA HAZIRLIKLARI BAŞLADI
Öte yandan sarı-kırmızılı ekip, çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde karşılaşacağı Medicana Sivasspor maçının hazırlıklarına başladı. Kayserispor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar yönetiminde yapılan antrenmanda kondisyon ve taktik çalışması gerçekleştirildi. Takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başlayan antrenman, streching hareketleri ve istasyon koşuları sonrası iki grup halinde top kontrolü ve pas çalışmaları ile devam etti. Ardından bir grup şut çalışması yaparken, diğer grup ise dar alanda kontrol pas çalışması gerçekleştirdi. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...