Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Mart 2015 09:10

Sow 'Hocamın güvenine layık olduğumu düşünüyorum'

Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında, Mersin İdmanyurdu'nu 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de, takımının ikinci golünü kaydeden Moussa Sow, 'Hocamın güvenine layık olduğumu düşünüyorum' dedi.

Sow 'Hocamın güvenine layık olduğumu düşünüyorum'
sow,fenerbahçe,

Senegalli forvet, maç sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, bu akşam iyi bir karşılaşma çıkarmanın kendileri için gerçekten önemli olduğunu belirterek, "Hafta sonu bizi bekleyen önemli bir karşılaşma vardı, o yüzden iyi bir sonuç almak zorundaydık buradan. Hem kendimizi psikolojik olarak iyi hazırlamak hem de o maça en iyi şekilde hazırlanmak için. Bu akşam yapmamız gerekeni en iyi şekilde yaptık, artık derbiye hazırlanmamız lazım" diye konuştu.
Kendisinin her zaman oynama isteği olan bir futbolcu olduğunu ifade eden Sow, "Bazı arkadaşlarımız İstanbul'da kaldı, bazı arkadaşlarımız burada bizimle beraberdi. Bu tamamen hocanın kararı. Hocam beni buraya getirdi. Ben hocamın bana olan güvenine layık olduğumu düşünüyorum. Ayrıca kişisel anlamda da bu akşam galibiyetle ayrılmak ve gol atmış olmak güzel" şeklinde konuştu.
Sow, hafta sonu oynayacakları Galatasaray derbisi için ise şöyle konuştu:
"Her şeyden önce güzel bir karşılaşma olmasını diliyorum. Kendimizi en iyi şekilde hazırlayacağız derbiye kadar. Derbi maçları, kazanmak için oynanır, bizde kazanmak için sahaya çıkacağız. Tüm taraftarlarımızı bekliyoruz." 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...