Tgrt Haber
13 Aralık 2016 00:05

Sow: İlk kez bu kadar sinirliyim

Fenerbahçeli futbolcu Moussa Sow, Antalyaspor maçından sonra hakem Cüneyt Çakır'ı eleştirdi. Senegalli yıldız "Golü izliyorum ve bu, beni güldürüyor. Gol geçerli sayılmalıydı. Hiçbir zaman bir hakem kararıyla ilgili bu kadar sinirlenmedim ama bugün sinirliyim kusura bakmayın" dedi.

Sow: İlk kez bu kadar sinirliyim
sow, fenerbahçe,

Antalyaspor karşısında ağları bulan röveşata vuruşu hakem Cüneyt Çakır tarafından geçerli sayılmayan Fenerbahçeli futbolcu Moussa Sow, karşılaşmanın ardından bu kararı eleştirdi.

Yayıncı kuruluşa konuşan ve "Bir hakem kararıyla ilgili ilk kez bu kadar sinirliyim" ifadesini kullanan Sow "Öncelikle geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda yakınlarını kaybedenlere başsağlığı diliyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum. Bu akşam çok iyi oynamadık. Yorgun bile olsak, daha iyisini yapmalıydık. Hala hiçbir şey bitmiş değil ama biraz uzaklaştık. Üzüntülüyüz. Golü izliyorum ve bu, beni güldürüyor. Böyle çok gol attım. Net bir şekilde görüyoruz ki önce topa dokunuyorum. Oyuncu kafasını oraya sokuyor, kafasına dokunmam normal. Profesyoneller bunu çok iyi bilir. Gol geçerli olmalıydı. Şöyle düşünelim, tam tersi olsa o oyuncu orada topa vuruyor olsa penaltı mı verecek? Hiçbir zaman bana böyle penaltı vermez. Hiçbir zaman bir hakem kararıyla ilgili bu kadar sinirlenmedim ama bugün sinirliyim kusura bakmayın. Hakeme 'Nasıl böyle bir faul verirsiniz?' diye sordum. Bana 'Çok yakındı, mesafe kısaydı, tehlikeli hareketti' dedi. Ben çok fazla sayıda böyle gol attım. Bu goller hep verildi mesafe yakın bile olsa. Her şeyi hakemi yıkmak değli amacım ama bu akşam hakem hataları oldu" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...