Tgrt Haber
16 Haziran 2014 12:32

Spartak Moskova'nın başına Türk hoca

Türk asıllı teknik direktör Murat Yakın, Basel'den ayrıldıktan sonra Spartak Moskova ile resmi sözleşmeye bu sabah saatlerinde imza attı.

Spartak Moskova'nın başına Türk hoca
murat yakın, basel, spartak moskova, türk hoca, türk teknik direktör

Spartak Moskova ile sözleşme imzalayan Türk asıllı teknik direktör Murat Yakın, basının karşısına çıktı ve gelen soruları cevapladı. Yüzünden çok mutlu olduğu okunan Murat Yakın; "Yüksek gelenek sahibi, böylesine büyük bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. Görüşmeler başladığında takımın ne derece büyük olduğunu farkettim. Spartak Moskova benim için büyük bir mücadele olacak. Ben ve ekibim, başarılı olmak için sonuna kadar savaşacağız" dedi.
Daha sonra basın mensuplarının sorularına geçildi;
"Başkan Leonid Fedun, beş teknik direktörden yeni teknik direktör için tavsiye aldım demişti. Bunların içinde Mourinho da vardı. Seni Mourinho'nun önermesi bu anlaşmada ne derecede etkili oldu sence?"
- Jose'nin benim hakkımdaki olumlu görüşleri gurur verici. Benim takımım, Chelsea'yi iki kez mağlup etti. Benim takımım Avrupa'da başarılıydı. Benim buraya gelmem sadece Jose'nin sözleriyle olmamıştır.
"Rusya Ligi için ne düşünüyorsun?"
- Rus kulüpleriyle Avrupa'da daha önce mücadele ettim. Bu ligin zayıf olduğunu düşünmüyorum. Bu ligle ilgili çok bilgim var. En iyi Rus oyuncuları tutmalı ve kaliteli yabancılar almalısınız. Bugün futbolcularla buluşacağım. Sonrada antrenman kampına gideceğiz.
"Yardımcılarını nasıl seçeceksin?"
- Hepsi İsviçre'den gelecek. Nasıl ki oyuncuların aynı dili konuşması önemli, bizim de öyle. (Kaynak: Sporx) 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...