Tgrt Haber
18 Kasım 2017 16:32

Spor camiasından başsağlığı mesajları

Türkiye Futbol Federasyonu ve Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Naim Süleymanoğlu'nun vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.

Spor camiasından başsağlığı mesajları
naim süleymanoğlu,

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), yüzyılın sporcusu olarak nitelendirilen olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu'nun vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.

Naim Süleymanoğlu hayatını kaybetti

TFF'nin internet sitesinden yayımlanan mesajda, Süleymanoğlu'nun elde ettiği başarılarla adını spor tarihine altın haflerle yazdığı belirtilerek, şöyle denildi:

"Olimpiyat ve dünya şampiyonlukları ile spor tarihine ismini altın harflerle yazdıran ve Türkiye'nin gururu olan haltercimiz Naim Süleymanoğlu'nun tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Cep herkülü lakaplı eski milli sporcumuza unutulmaz başarıları nedeniyle minnettar olduğumuzu ifade eder, her zaman saygı ve şükranla anacağımızı belirtiriz. Merhum Naim Süleymanoğlu'na Allah'tan rahmet; ailesi, sevenleri ve tüm spor camiasına başsağlığı dileriz."

'Ruhu şad, mekanı cennet olsun'

Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, sadece halterin değil ülke sporunun en değerli isimlerinden Naim Süleymanoğlu'nun vefatını derin bir üzüntüyle öğrendiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Spor hayatı boyunca kazandığı başarılarla ülkemize çok büyük mutluluklar yaşatan, sadece Türkiye'de değil dünyada çok sayıda gence rol model olmuş bir ismi erken yaşta kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Boks camiası olarak Sinan Şamil Sam gibi bir değeri benzer süreçte kaybetmiştik. Bu denli başarılı sporcularımızın aktif spor hayatlarının ardından yaşantılarını yönlendirme noktasındaki eksiklikleri, spor camiası olarak doğru bir şekilde etüt etmemiz gerektiği inancındayım. Umarım, gelecek kuşaklarda böylesine değerli isimleri bu kadar kolay kaybetmeyiz. Sinan'ın da Naim'in de ülkemiz sporuna yapacağı çok sayıda hizmet vardı ama ikisini de çok erken kaybettik. Acımız büyük. Merhum Naim Süleymanoğlu'na Allah'tan rahmet, yakınlarına ve spor camiasına başsağlığı diliyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...