Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Şubat 2014 09:36

Spor Toto Süper Lig'de görünüm

Lig'de 22. hafta maçları tamamlanırken Fenerbahçe, 48 puanla liderliğini sürdürdü.

Spor Toto Süper Lig'de görünüm
Spor Toto Süper Lig'de görünüm, haftanın görünümü, maç sonuçları, toplu maçların sonuçları, bu haftaki maçlar, oynanan maçlar,

Spor Toto Süper Lig'de 22. hafta maçları tamamlandı, Fenerbahçe, 48 puanla liderliğini sürdürdü. Haftanın son maçında lider Fenerbahçe, deplasmanda Elazığspor ile karşılaştı. Karşılaşmaya iyi başlayan ancak pozisyonları değerlendiremeyen Fenerbahçe, ilk yarıyı Onur Ayık'ın golüyle 1-0 geride tamamladı. İkinci yarıya istekli başlayan sarı-lacivertliler, 60. dakikada Baroni'nin atılmasıyla 10 kişi kaldı. Buna rağmen maçtan kopmayan sarı-lacivertliler, Mehmet Topal'ın 83. dakikada bulduğu golle 1-1'lik eşitliği sağladı ve bir puan almayı başardı. Sarı-lacivertliler, ikinci yarıdaki deplasmanlarda henüz 3 puanla tanışamadı. Buna karşın 48 puanla liderliğini sürdürdü. Bu sonuçla lider Fenerbahçe ile ikinci Galatasaray arasındaki puan farkı 4'e indi.  
Ligin 22. haftası, Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki derbi maça sahne oldu. Sarı-kırmızılılar, sahasındaki maçta rakibini 1-0 mağlup etti. Galatasaray'ın tek golünü 38. dakikada Selçuk İnan penaltıdan kaydetti. Bursaspor, sahasında Çaykur Rizespor'u 2-0 yenerek, 3 hafta sonra 3 puanla tanıştı. Yeşil-beyazlıların gollerini Belluschi ve Oboabona kendi kalesine attı. Gaziantepspor, sahasındaki karşılaşmada Akhisar Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmada goller, Cenk Tosun (Gaziantepspor) ve Uğur Demirok'tan (Akhisar Belediyespor) geldi. Kayseri Erciyesspor, Kardemir Karabükspor'u 2-1 mağlup etti. Kayseri'deki maçta ev sahibi ekibin gollerini Murat Yıldırım ve Yasin Öztekin ağlara gönderdi. Kardemir Karabükspor ise tek golünü Murat Akça ile buldu. Gençlerbirliği ile Torku Konyaspor başkentte 2-2 berabere kalarak birer puana razı oldu. Başkent ekibinin gollerini biri penaltıdan olmak üzere Stancu (2) kaydetti. Torku Konyaspor'un gollerini ise Hleb ve Thorvaldsson filelere gönderdi. Kasımpaşa, İstanbul'da Sivasspor'u 6-2 mağlup etti. Ev sahibi ekibin gollerini Scarione, Sanharib Büyüksal, Babel (penaltıdan), Viudez, Tunay Torun ve Pereira kaydetti. Konuk ekip Sivasspor'un golleri ise Hakan Arslan ve kaleci Isaksson'dan (kendi kalesine) geldi. Sivassporlu Trindade ise maçtan sonra kırmızı kart gördü.
Trabzonspor sahasındaki karşılaşmada alt sıralardan kurtulmaya çalışan Kayserispor'u 2-1 yenerek, 4 hafta sonra 3 puanla tanıştı. Bordo-mavililerin gollerini Mierzejewski ve Janko attı. Kayserispor'un tek golü ise Mijailovic'ten geldi. Medical Park Antalyaspor ile Eskişehirspor arasındaki karşılaşma ise golsüz beraberlikle sonuçlandı. Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında 25 gol kaydedildi. 5 maçı ev sahibi takımlar kazanırken, 4 karşılaşma beraberlikle tamamlandı. Deplasmanda kazanan olmadı. Gol krallığı yarışında ise Sivassporlu Aatıf, 13 golle ilk sıradaki yerini korudu. Beşiktaşlı Almeida ve Galatasaraylı Burak Yılmaz ise on ikişer golle Sivassporlu oyuncuyu izledi.
Spor Toto Süper Lig'de alınan sonuçlar, gelecek haftanın programı ve puan durumu ise şöyle:
Bursaspor-Çaykur Rizespor: 2-0
Gaziantepspor-Akhisar Belediyespor: 1-1
Kayseri Erciyesspor-Kardemir Karabükspor: 2-1
Galatasaray-Beşiktaş: 1-0
Gençlerbirliği-Torku Konyaspor: 2-2
Kasımpaşa-Sivasspor: 6-2
Medical Park Antalyaspor-Eskişehirspor: 0-0
Trabzonspor-Kayserispor: 2-1
Elazığspor-Fenerbahçe: 1-1

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...