Tgrt Haber
28 Ekim 2014 10:29

Spor Toto Süper Lig’de haftanın görünümü!

Süper Lig’de 2014-2015 sezonunun 7. haftası geride kalırken, yaşanan çekişme büyük heyecana sahne oluyor.

Spor Toto Süper Lig’de haftanın görünümü!
spor toto süper lig,7,hafta,görünüm,galatasaray,beşiktaş,fenerbahçe,puan durumu,toplu sonuçlar,

Spor Toto Süper Lig’de 7. hafta dün oynanan SAİ Kayseri Erciyesspor - Beşiktaş mücadelesi ile tamamlandı. 7. hafta sonunda puan sıralamasında kopukluk yaşanmazken, Galatasaray ve Beşiktaş’ın aldığı sonuçlar futbolseverleri şaşırttı.

LİDER BEŞİKTAŞ

5. haftada Balıkesirspor deplasmanında aldığı 3 puanla zirveye yerleşen Beşiktaş, 7. hafta sonunda liderliğini sürdürdü. Haftayı SAİ Kayseri Erciyesspor’a deplasmanda 3-2 mağlup olarak puansız kapatan Beşiktaş, sürpriz bir sonuca imza attı. Kayseri ekibi siyah-beyazlılar karşısında bu sezonki ilk galibiyetlerini aldı. Bu sezon başına yetiştirilmesi planlanan yeni stadının yetişmemesi üzerine maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynayan siyah-beyazlılar, yaşanan stat sorununa rağmen sergilediği performansla taraftarlarının takdirini topluyor.

FENERBAHÇE ZORLANDI

Cumartesi günü Şükrü Saracoğlu’nda başkent ekibi Gençlerbirliği’ni ağırlayan Fenerbahçe, zorlu mücadeleden penaltılardan bulduğu gollerle 2-1 galip ayrılmayı başardı. İlk yarıda etkisiz bir futbol sergileyen son şampiyon, ikinci yarıda toparlanarak sahadan 3 puanla ayrılmasını bildi. Karşılaşma 1-1 devam ederken tribünlerden eski teknik direktör Ersun Yanal lehine tezahüratların yükselmesi ve teknik direktör İsmail Kartal’ın üzüntüsü ise maçın en çok konuşulan konusu oldu.

GALATASARAY KAYIPLARDA

Yeni sezona iddialı giren Galatasaray, İstanbul Başakşehir deplasmanından 4-0’lık mağlubiyetle ayrılarak taraftarlarından tepki topladı. Hafta arasında UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Alman ekibi Borussia Dortmund’a da 4-0 kaybeden sarı-kırmızılılarda, İtalyan teknik adam Cesare Prandelli’nin de durumu konuşulmaya başlandı. Mücadele sonunda Florya Metin Oktay Tesisleri’nin önünde toplanan Galatasaraylı taraftarlar oynanan kötü oyun nedeniyle futbolcular ve teknik heyete tepki gösterdi. Ancak 13 puanı bulunan Aslan zirve yarışından kopmuş değil.

TRABZONSPOR’DA KÖTÜ GİDİŞ DEVAM EDİYOR

Sezona flaş transferlerle giren ve teknik direktörlük görevine Dünya Kupası’nda Cezayir Milli Takımı ile başarılı sonuçlara imza atan Vahid Halilhodzic’i getiren Trabzonspor’da kötü gidiş sürüyor. Bordo-mavili ekip bu sezon beraberliklere abone olmuş ve ilk galibiyetini 6. haftada Avni Aker’de Mersin İdmanyurdu’nu 3-1 mağlup ederek almıştı. Ardından UEFA Avrupa Ligi’nde Belçika ekibi Lokeren’in 2-0’la geçilmesi camiada kötü gidişin sona ereceğini düşündürürken, bordo-mavililer bu hafta kendi evlerinde Gaziantepspor’a mağlup olmaktan son saniyelerde kurtuldu. Gol düellosu şeklinde geçen mücadele 4-3 Gaziantepspor lehine devam ederken, son uzatma dakikasında Paraguaylı yıldız Oscar Cardozo takımına 1 puanı getiren isim oldu.

ZİRVE YARIŞI KOPMADI

7. hafta itibari ile Spor Toto Süper Lig’de zirve yarışında kopma yaşanamadı. Zirvede bulunan Beşiktaş’ın 14 puanı bulunurken, ligin 8. sırasındaki Bursaspor’un puanı ise 10. Sıralamada puanların birbirine olan yakınlığı sezonun bir hayli çekişmeli geçeceğinin de göstergesi. Zira lider Beşiktaş’ı 1 puan gerisinden takip eden 4 takım bulunuyor.

Spor Toto Süper Lig’de 7. haftanın ardından oluşan puan durumu ise şu şekilde:

Spor Toto Süper Lig’de haftanın görünümü!

 

 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...