Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Ekim 2014 18:41

Spor Toto Süper Lig'de son durum

Spor Toto Süper Lig'de, geride kalan 7 haftada oynanan her 3 müsabakanın biri beraberlikle sonuçlandı ve eşitliğin bozulmadığı bu karşılaşmalarda 42 gol kaydedildi.

Spor Toto Süper Lig'de son durum
spor toto, süper lig, son durum,

Spor Toto Süper Lig'de, geride kalan 7 haftada oynanan her 3 müsabakanın biri beraberlikle sonuçlandı ve eşitliğin bozulmadığı bu karşılaşmalarda 42 gol kaydedildi.AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, ligde 7'nci hafta sonunda takımlar, geçen sezona göre birbirlerine fazla üstünlük sağlayamadı. Bu süreçte hem beraberlik hem de eşitliğin bozulmadığı bu müsabakalarda atılan gol sayılarındaki artışlar dikkati çekti.Sezonun 7 haftasında yapılan 63 maçın 21'i, yani her 3 müsabakanın biri beraberlikle sonuçlandı. Bu mücadelelerde ağlar 42 kez havalandı. Ligde geçen sezonun aynı döneminde ise 12 maçta beraberlik görülürken bunlarda fileler 14 kez havalanmıştı. Buna göre, 2014-2015 sezonunun 7 haftasında alınan beraberliklerde atılan goller, bir önceki sezonun aynı dönemini 3'e katladı.Ligde geçen sezonun 7 haftasında en fazla 2 ve 6'ncı haftalarda üçer beraberlik alınmıştı. Bu dönemde her hafta en az bir maç berabere sonuçlanmıştı. En fazla ikinci haftadaki beraberliklerde 6 gol atılmıştı. Geçen sezonun 1, 3, 5 ve 7'nci haftalarındaki beraberlikler golsüzdü.

Bu sezon ise şimdiye kadar en fazla beraberlik, 9 maçtan 7'sinde eşitliğin bozulmadığı ikinci haftada oldu. O hafta beraberliklerde ağlar 14 golle sarsıldı. Hiç beraberlikle sonuçlanmayan tek hafta ise 5'incisi olarak kayıtlara geçti.Geçen sezon aynı dönemde en fazla berabere kalan takım, 4 ile Galatasaray'dı. Bu sezon, Trabzonspor ve İstanbul Başakşehir beşer beraberlikle ilk sırada yer aldı.Bu sezon şu ana kadar fileler 161 kez havalandı. Beraberliklerde atılan 42 gole göre, ligde kaydedilen yaklaşık her 4 golden biri beraberlikle sonuçlanan maçlarda oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...