Tgrt Haber
29 Mart 2014 12:30

Stoch'a gelen teklif Fenerbahçe'yi şaşırttı

Fenerbahçe'nin elden çıkarmayı hedeflediği Stoch için PAOK'un verdiği rakam sarı lacivertli kulübün planlarını altüst etti.

Stoch'a gelen teklif Fenerbahçe'yi şaşırttı
fenerbahçe,stoch,paok takımı,yunan takımı,PAOK'un verdiği rakam,Stoch'a gelen teklif Fenerbahçe'yi şaşırttı

Spor Toto Süper Lig ekibi Fenerbahçe'nin sezon başında yabancı kontenjanı sebebiyle PAOK'a kiraladığıMiroslav Stoch için hareketli günler yaşanıyor. Yükselen performansı ile Yunan ekibinin elde ettiği başarılı sonuçlarda büyük pay sahibi olan ve PAOK'un bu sefer bonservisi ile beraber satın almak istediği Miroslav Stoch için biçtiği değer oldukça şaşırttı.. Sarı lacivertli kulübün 5 milyon euro bonservis bedeli belirlediği Stoch için PAOK'un teklifi yalnızca 1.5 milyon euro olarak belirtildi. Fenerbahçe ile görüşerek Miroslav Stoch'un bonservisinde kolaylık talep eden PAOK yönetiminin, sarı lacivertli kulün istediği rakamın yarısında daha az bir teklif hazırlaması ise Stoch'u elinden çıkarmak isteyen Fenerbahçe'de şaşkınlık oluşturdu ve bir anlamda planları altüst etti.
F.BAHÇE NE KADAR ALMIŞTI?
Sarı lacivertli kulüp, 23 yaşındaki Slovak oyuncuyu 2010-11 sezonunda Premier League ekibi Chelsea'den 5.5 milyon euroluk bonservis bedeli karşılığında kadrosuna katmıştı. Transferinin ardından sergilediği performans ile dikkat çeken ve sözleşmesi 2015-2016 sezonu sonuna kadar uzatılan Miroslav Stoch, içinde bulunduğumuz sezonun başında 1 milyon euro karşılığında PAOK'a kiralanmıştı.
RUSLAR DA İSTEMİŞTİ!
Aynı zamanda geçtiğimiz günlerde, Ruslar'ın ünlü kulubü Rubin Kazan da Fenerbahçe ile görüşerek Stoch'un bonservisi hakkında bilgi aldığı ifade edilmişti.
23 yaşındaki yıldız oyuncu ise, talipleri konusunda bir açıklama yaparak; "Geleceğim hakkında konuşmak istemiyorum. Fenerbahçe ile 2 yıllık daha kontratım var, bu yaz her şey netleşir. Şu an kendimi hedeflerime veriyorum. Umarım, PAOK ile kazanması zor olan kupayı kazanabiliriz" yorumunda bulunmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...